Η κορυφαία σκιέρ στην ιστορία των ΗΠΑ, αποχώρησε στα 34 της χρόνια

Μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες μορφές των χειμερινών σπορ, η Λίντσεϊ Βον, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ενεργό δράση!

Η Αμερικανίδα ολυμπιονίκης του αλπικού σκι, μετά από μια επέμβαση που αναγκάστηκε να κάνει στο πόδι, αποφάσισε να αποσυρθεί από τους αγώνες, καθώς το πρόβλημα ήταν αρκετά σοβαρό.

Η τρις ολυμπιονίκης, αφαίρεσε τον χόνδρο από το γόνατό της, καθώς υποφέρει από πόνους. Θα κατέβει στους τελευταίους δύο αγώνες της καριέρας της το επόμενο σαββατοκύριακο (9-10/2) στη Σουηδία και εκεί θα πει το οριστικό αντίο, όπως ανακοίνωσε στα social media.

«Η επέμβαση έγινε την περασμένη άνοιξη, αλλά οι πόνοι συνεχίστηκαν. Έκανα θεραπεία, αλλά είχα ξανά ένα ατύχημα στο αριστερό μου γόνατο και από τότε δεν μπορώ να αγωνιστώ όπως θέλω. Το σώμα μου έχει σπάσει και δεν υπάρχει επιστροφή. Το σώμα μου ουρλιάζει να σταματήσω και είναι η ώρα να το ακούσω», έγραψε μεταξύ άλλων η Βον, που έχει 7 παγκόσμιους τίτλους, 20 παγκόσμια κύπελλα και τρία μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αριθμός που δεν έχει καμία άλλη αθλήτρια του σκι.

https://www.instagram.com/p/BtWBLQsnKXD/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BtLVjKtnhYp/

https://www.instagram.com/p/BsiiM8eHpJL/

https://www.instagram.com/p/BrnN16JnGoh/

https://www.instagram.com/p/Bq7o4QRH0C2/

https://www.instagram.com/p/Bqpk198nRSu/

https://www.instagram.com/p/Bn4_QB2gth8/

https://www.instagram.com/p/BmlUPfUgp0l/

https://www.instagram.com/p/BlAwctgAG_1/

https://www.instagram.com/p/BjSNFjhAdKc/

https://www.instagram.com/p/Bieq00IAxvh/