ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Τραμπολίνο: «Χάλκινες» οι δίδυμες Κατερίνα και Μαρία Παπαδάτου στο συγχρονισμένο κοριτσιών του Παγκοσμίου!

Σπουδαία διάκριση για την ελληνική γυμναστική και συγκεκριμένα για το άθλημα του τραμπολίνο από τις δίδυμες αδερφές.
Τραμπολίνο: «Χάλκινες» οι δίδυμες Κατερίνα και Μαρία Παπαδάτου στο συγχρονισμένο κοριτσιών του Παγκοσμίου!

Μία ακόμη σημαντική διάκριση για τις δίδυμες αδερφές Κατερίνα Παπαδάτου και Μαρία Παπαδάτου στο άθλημα του τραμπολίνο. Μετά την 6η θέση στο Τόκιο, στην πρώτη τους διεθνή συμμετοχή (μόλις 11 ετών τότε) και φυσικά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου τον περασμένο Ιούνιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (στο Ρίμινι), ήρθε τώρα η κατάκτηση και του χάλκινου μεταλλίου στο συγχρονισμένο τραμπολίνο κοριτσιών 13-14 ετών, στους παγκόσμιους αγώνες ηλικιών, που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Σόφια.

Οι νεαρές δίδυμες αθλήτριες κέρδισαν την 3η θέση στον τελικό της κατηγορίας τους με 43,770 βαθμούς και ανέβηκαν στο βάθρο των νικητριών, μαζί με τις Γερμανίδες Νικόλα Βόλσκα / Αλεξάντρα Μέλνιτσουκ (44,830 β.) και τις Βρετανίδες Σόφι Γκρέιαμ / Σόφι Μίλικαν (44,020 β.). Στον προκριματικό του αγωνίσματος, οι δίδυμες αδερφές Παπαδάτου είχαν πάρει την 5η θέση με 42,460 β..

Τραμπολίνο: «Χάλκινες» Κ. Παπαδάτου και Μ. Παπαδάτου στο συγχρονισμένο κοριτσιών του Παγκοσμίου!

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο Ελένη Τζαβάρα και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις Κατερίνα Παπαδάτου / Μαρία Παπαδάτου και στον προπονητή τους Δημήτρη Τσιμένη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, καθώς και σε όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής για τις προσπάθειές τους στη διοργάνωση!

Παράλληλα, στο ατομικό τραμπολίνο κοριτσιών 15-16 ετών η Όλγα Μακρή έμεινε οριακά εκτός τελικού τερματίζοντας 9η στον προκριματικό με 93,920 β., ενώ η Χριστίνα Τοπαλίδη κατετάγη 44η στο ίδιο αγώνισμα με 88,110 β. και ο Μανώλης Φραγκιαδάκης κατέλαβε την 54η θέση στον αντίστοιχο προκριματικό των αγοριών 15-16 ετών με 58,670 β..

Παράλληλα, στο ατομικό τραμπολίνο κοριτσιών 15-16 ετών η Όλγα Μακρή έμεινε οριακά εκτός τελικού τερματίζοντας 9η στον προκριματικό με 93,920 β., ενώ η Χριστίνα Τοπαλίδη κατετάγη 44η στο ίδιο αγώνισμα με 88,110 β. και ο Μανώλης Φραγκιαδάκης κατέλαβε την 54η θέση στον αντίστοιχο προκριματικό των αγοριών 15-16 ετών με 58,670 β..

Τέλος να αναφέρουμε ότι την Παρασκευή 25/11, στον προκριματικό ακροβατικού διαδρόμου κοριτσιών 15-16 ετών θα συμμετάσχει η Μαργαρίτα-Δανάη Πατέρα (13:00 – 15:30) και στον προκριματικό του συγχρονισμένου τραμπολίνο κοριτσιών 15-16 ετών οι Όλγα Μακρή / Χριστίνα Τοπαλίδη (15:45 – 17:15), με τους τελικούς των αγωνισμάτων να είναι προγραμματισμένοι για το ίδιο απόγευμα.

Τραμπολίνο

Τραμπολίνο Τραμπολίνο Τραμπολίνο

Πηγή: www.ego-gymnastics.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραμπολίνο: «Χάλκινες» οι δίδυμες Κατερίνα και Μαρία Παπαδάτου στο συγχρονισμένο κοριτσιών του Παγκοσμίου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.