Αυγενάκης

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στην καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου τονίζοντας πως θα πρέπει να υπάρξει ενεργοποίηση όλων των πειθαρχικών οργάνων. Η εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντας της ομοσπονδίας της έφερε την αντίδραση του Λευτέρεη Αυγενάκη. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού με σχετική ανάρτησή του στα social media τόνισε πως όσα είπε η η...

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στην καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου τονίζοντας πως θα πρέπει να υπάρξει ενεργοποίηση όλων των πειθαρχικών οργάνων.

Η εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντας της ομοσπονδίας της έφερε την αντίδραση του Λευτέρεη Αυγενάκη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού με σχετική ανάρτησή του στα social media τόνισε πως όσα είπε η η χρυσή ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας θα πρέπει να ενεργοποιήσουν άμεσα όλα τα αθλητικά και πειθαρχικά όργανα.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως θα πρέπει να σπάσει η ανοχή και η σιωπή σε τέτοια φαινόμενα και στον αθλητισμό.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο twiiter:

«Η συγκλονιστική καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου επιβάλλεται να ενεργοποιήσει άμεσα όλα τα αθλητικά πειθαρχικά όργανα. Και η εξέλιξή της να συμβαδίσει με τα ποινικά, που ήδη επιλαμβάνονται. Ώρα να σπάσει η ανοχή & η σιωπή τέτοιων ζοφερών συμπεριφορών και στους αθλητικούς χώρους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΟ για Μπεκατώρου: «Δεν έχουμε λάβει καμία επιστολή ή άτυπη καταγγελία»

Η Σοφία Μπεκατώρου είναι η κόρη σου, η γυναίκα σου, ένα «κομμάτι» του εαυτού σου που δεν θες να θυμάσαι! Ας βγουν όλα στη φόρα!