ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Φινάλε στο 53ο Κύπελλο της Πριγκίπισσας Σοφίας στη Μαγιόρκα

Οι Έλληνες ιστιοπλόοι ολοκληρώνουν την προσπάθειά τους στο 53ο Κύπελλο της Πριγκίπισσας Σοφίας στη Μαγιόρκα
Φινάλε στο 53ο Κύπελλο της Πριγκίπισσας Σοφίας στη Μαγιόρκα

Στην τελική ευθεία έχει μπει στη Μαγιόρκα ο ιστορικός διεθνής αγώνας με την επωνυμία «53 TROFEO S.A.R. PRINCESA SOFIA».

Οι Έλληνες ιστιοπλόοι ολοκληρώνουν αύριο την προσπάθειά τους με το μυαλό στον μεγάλο αγώνα του Ιέρ το διάστημα 20- 27 Απριλίου που θα είναι η τελευταία πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Μασσαλίας.

Η ρεγκάτα στη Μαγιόρκα ήταν η ιδανική ευκαιρία για τους αθλητές μας να αντιμετωπίσουν ξένους ιστιοπλόους που έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τη μάχη στο Ιέρ.

Στα 470 mixed έχουν γίνει επτά ιστιοδρομίες και οι Μελίνα Παππά – Νικόλαος Γιωτόπουλος ανέβηκαν στην 30η θέση με 87 βαθμούς. Στην τελευταία κούρσα τερμάτισαν 18οι. Οι Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης ακολουθούν στην 32η θέση με 88 βαθμούς σε σύνολο 62 σκαφών. Στην έβδομη ιστιοδρομία κατέλαβαν την 29η θέση που την αφαίρεσαν ως τη χειρότερη.

Στα ILCA 7 έχουν γίνει οκτώ κούρσες. Στις δύο τελευταίες ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης τερμάτισε 2 και 14 αντίστοιχα και με 112 βαθμούς ανέβηκε στην 19η θέση μεταξύ 184 σκαφών. Ο Αντώνης Μπουγιούρης είναι 46ος, ο Γεώργιος Παπαδάκος 66ος, ο Ιάσων Κεφαλλωνίτης 94ος και ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης 148ος.

Στα ILCA 6 επίσης έχουν γίνει οκτώ ιστιοδρομίες. Η Ευαγγελία Καραγεώργου είναι 47η και η Μαρία Χριστίνα Μένη 90η σε σύνολο 114 σκαφών.

Στα iQFOiL ανδρών μετά από οκτώ κούρσες ο Λεωνίδας Τσορτανίδης είναι 50ος και ο Βύρων Κοκκαλάνης βρίσκεται στην 67η θέση ανάμεσα σε 107 σκάφη.

Στα iQFOiL γυναικών έχουν γίνει επτά ιστιοδρομίες. Η Κατερίνα Δίβαρη είναι 62η και η Δανάη Ποντίφηξ 67η μεταξύ 71 σκαφών.

Στα Nacra 17 μετά από 10 ιστιοδρομίες οι Ιορδάνης Πασχαλίδης – Μελίνα Γκαρή είναι 41οι μεταξύ 48 σκαφών.

Στα 49er επίσης έχουν γίνει 10 κούρσες και οι Παύλος Καγιαλής – Ιωάννης Ορφανός είναι 60οι και οι Ευάγγελος Δολιανίτης – Δημήτρης Μπενάκης 79οι ανάμεσα σε 85 πληρώματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φινάλε στο 53ο Κύπελλο της Πριγκίπισσας Σοφίας στη Μαγιόρκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.