ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Ιωάννης Μαραγκουδάκης: «Είμαστε συντετριμμένοι, δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την απώλεια»

Όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του AEGEAN 600, βετεράνος ιστιοπλόος και ωκεανοπόρος κ. Ιωάννης Μαραγκουδάκης
Ιωάννης Μαραγκουδάκης: «Είμαστε συντετριμμένοι, δεν  υπάρχουν λόγια για αυτή την απώλεια»

Συντετριμμένη από τον χαμό της 40χρονης Γαλλίδας ιστιοπλόου ανοικτά της Κάσου την Δευτέρα το βράδυ, στη δεύτερη ημέρα του διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα, είναι η ιστιοπλοϊκή
κοινότητα.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του AEGEAN 600, βετεράνος ιστιοπλόος και ωκεανοπόρος κ. Ιωάννης Μαραγκουδάκης, από το πρώτο λεπτό που έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή τόσο με το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (θάλαμος επιχειρήσεων) του Υπουργείου Εμπορικού Ναυτιλίας όσο και στη συνέχεια με το Λιμεναρχείο Κάσου, το οποίο σε συνεργασία με τις δικαστικές αρχές διενεργεί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Επίσης υπάρχει διαρκής επικοινωνία με την Γαλλική προξενική αρχή της Ρόδου, η οποία είναι αρμόδια για την επικοινωνία με τους οικείους της εκλιπούσας. «Είμαστε συντετριμμένοι, δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την απώλεια» τόνισε ο κ. Ιωάννης Μαραγκουδάκης και συμπλήρωσε αναφερόμενος στο κεφάλαιο της ασφάλειας που ως πρόεδρος του Π.Ο.Ι.Α.Θ. και άνθρωπος της θάλασσας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα.

«Εξήντα χρόνια διοργανώνουμε το Ράλλυ Αιγαίου με απόλυτη ασφάλεια και δόξα τω Θεό δεν έχει συμβεί κανένα ατύχημα. Για μας η ασφάλεια των πληρωμάτων είναι το Α και το Ω. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε σεμινάρια πριν τον αγώνα και παρέχουμε έναν εμπεριστατωμένο και ενημερωτικό οδηγό τόσο για την ασφάλεια όσο και για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν.

Έτσι βοηθούμε τα πληρώματα να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς ασφαλείας και να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα. Ανεξάρτητα από αυτό, μερικές φορές, δυστυχώς μπορεί να συμβούν ατυχήματα. Εμείς και όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θρηνούμε την τρομερή απώλεια στο HEAVEN και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της εκλιπούσας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωάννης Μαραγκουδάκης: «Είμαστε συντετριμμένοι, δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την απώλεια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.