ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Ιστιοπλοΐα: Ανεβαίνουν τα ελληνικά πληρώματα

Κερδισμένοι οι Μάντης – Καγιαλής και Καραχάλιου
Ιστιοπλοΐα: Ανεβαίνουν τα ελληνικά πληρώματα

Αρκετά καλή ήταν η δεύτερη μέρα για τα ελληνικά πληρώματα στην ιστιοπλοΐα και το «Κύπελλο της Πριγκίπισσας Σοφίας» στην Μαγιόρκα. Κερδισμένοι ήταν το πλήρωμα των Μάντη-Καγιαλή, αλλά και η Βασιλεία Καραχάλιου.

Στα 470, οι Μάντης και Καγιαλής, μετά από τέσσερις ιστιοδρομίες κέρδισαν έδαφος και βρίσκονται στην 13η θέση με 21 βαθμούς ποινής, με τους Παπουτσόγλου και Ορφανό να είναι 15οι με 23β.π.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών, οι Μπόζη και Κλωναρίδου βρίσκονται στην 32η θέση με 73β.π.

Στα Laser radial η Βασιλεία Καραχάλιου μετά από 4 κούρσες κέρδισε πολλές θέσεις και ανέβηκε στην 14η με 25β.π. Πολύ κοντά και η Φακίδη, που επίσης ανέβηκε θέσεις και είναι στην 16η με 25β.π.

Στα 49er, 60οι είναι οι Καμπουρίδης και Νούτσος σε 3 ιστιοδρομίες 33β.π., στα Laser ο Παπαδημητρίου είναι στην 48η θέση με 27β.π., ενώ καλά ξεκίνησε στα RSX ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης που μετά από τρεις ιστιοδρομίες, είναι 13ος με 25β.π.

Ο διεθνής αγώνας στην ιστιοπλοΐα συνεχίζεται ως και την Κυριακή (7/4).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιστιοπλοΐα: Ανεβαίνουν τα ελληνικά πληρώματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.