ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Ιστιοπλοΐα: Δέκα Έλληνες έτοιμοι για μάχη – Στο πλευρό τους η πρεσβεία στη Λισαβόνα

Σε δύο μεγάλες διοργανώσεις θα λάβουν μέρος οι Έλληνες ιστιοπλόοι: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα 470 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα RSX.
Ιστιοπλοΐα: Δέκα Έλληνες έτοιμοι για μάχη – Στο πλευρό τους η πρεσβεία στη Λισαβόνα

Ιστιοπλοΐα: Σε δύο μεγάλες διοργανώσεις θα λάβουν μέρος οι Έλληνες ιστιοπλόοι: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα 470 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα RSX.

Η ελληνική ιστιοπλοΐα ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 470, το οποίο είναι και εσωτερική πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, καθώς και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα RSX.

Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας. Τα 470 από 5 έως 13 Μαρτίου και τα RSX από 7 έως 13 του ίδιου μήνα.

Στα 470 θα τρέξουν 4 σκάφη. Στους άνδρες οι Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής, Βασίλης Παπουτσόγλου -Ιωάννης Ορφανός και στις γυναίκες οι Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου και Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Αιμιλία Τσουλφά.

Στα RSX θα αγωνιστούν ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στους άνδρες και η Κατερίνα Δίβαρη στις γυναίκες.

Η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την πρεσβεία μας στη Λισσαβώνα και έχει ενημερώσει εγγράφως για τα πάντα που αφορούν την παραμονή των ιστιοπλόων μας στην Πορτογαλία.

Από το πώς θα μεταβούν (αεροπορικώς, αναλυτικά οι πτήσεις με ενδιάμεσους σταθμούς και ημερομηνία επιστροφής) μέχρι διευθύνσεις διαμονής, ονόματα προπονητών με τηλέφωνα επικοινωνίας κι ασφαλώς τις ημέρες και τις ώρες των ιστιοδρομιών.

Η πρεσβεία μας ανταποκρινόμενη άμεσα θα παρέχει στους αθλητές και τις αθλήτριες οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν και έχει εξασφαλιστεί άτομο που θα λειτουργήσει ως υγειονομικός σύνδεσμος για οτιδήποτε προκύψει.

Επίσης η ΕΙΟ είναι σε διαρκή επαφή με τους διοργανωτές για τα ιατρικά μέτρα που θα ληφθούν σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της World Sailing και των αρχών της Πορτογαλίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιστιοπλοΐα: Δέκα Έλληνες έτοιμοι για μάχη – Στο πλευρό τους η πρεσβεία στη Λισαβόνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.