ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Ιστιοπλοΐα: Ξεχωρίζουν Φακίδη και Καραχάλιου

Φακίδη και Καραχάλιου βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη στα Laser Radial
Ιστιοπλοΐα: Ξεχωρίζουν Φακίδη και Καραχάλιου

Τα Laser Radial σώζουν την παρτίδα μέχρι τώρα στο παγκόσμιο κύπελλο στην ιστιοπλοΐα, με τις Φακίδη και Καραχάλιου να κάνουν καλές εμφανίσεις.

Μετά από πέντε ιστιοδρομίες στο Μαϊάμι, η Αθανασία Φακίδη βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης με 44 βαθμούς ποινής, με την Βασιλεία Καραχάλιου να ακολουθεί στην 11η με 51β.π. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά από τα μετάλλια, αλλά χρειάζονται υψηλές θέσεις στις επόμενες ιστιοδρομίες για να ελπίζουν.

Στα RSX, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης μετά από έξι ιστιοδρομίες, βρίσκεται στην 13η θέση με 61 βαθμούς ποινής. Η τέταρτη και πέμπτη ιστιοδρομία ήταν καταστροφικές, αλλά κέρδισε την έκτη και βελτίωσε τη θέση του. Στην 30η θέση είναι ο Λ. Τσορτανίδης με 130β.π.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών, η Αγγελική Σκαρλάτου έπεσε στην 32η θέση με 102 β.π.

Στα Finn, ο Γιάννης Μιτάκης μετά από 5 κούρσες είναι στην 14η θέση με 43β.π., ενώ άσχημα τα πάνε στα 470 οι Μάντης και Καγιαλής, που βρίσκονται στην 22η θέση με 51β.π. Στην 30η είναι οι Παπουτσόγλου και Ορφανός με 75β.π. Στις γυναίκες, οι Μπόζη και Κλωναρίδου είναι 22ες με 54β.π.

Στα Laser και τους άνδρες, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι στην 23η θέση με 99 β.π. έπειτα από 7 ιστιοδρομίες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιστιοπλοΐα: Ξεχωρίζουν Φακίδη και Καραχάλιου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.