ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Μάντης: «Ηρθαμε να γνωρίσουμε τις συνθήκες στην Ενοσίμα»

Aρχισρ ο πρώτος γύρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιστιοπλοΐας 2019. Από τις 11 μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου οι κορυφαίοι ιστιοπλόοι θα έχουν μια πρώτη ευκαιρία να δοκιμαστούν στα νερά που θα φιλοξενήσουν τα αθλήματα της ιστιοπλοΐας στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, στην Ενοσίμα.
Μάντης: «Ηρθαμε να γνωρίσουμε τις συνθήκες στην Ενοσίμα»

Aρχισε ο πρώτος γύρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιστιοπλοΐας 2019. Από τις 11 μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου οι κορυφαίοι ιστιοπλόοι θα έχουν μια πρώτη ευκαιρία να δοκιμαστούν στα νερά που θα φιλοξενήσουν τα αθλήματα της ιστιοπλοΐας στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, στην Ενοσίμα.

Συνολικά 30 Ολυμπιονίκες δίνουν το παρόν σε όλες τις κατηγορίες και φυσικά ανάμεσά τους συγκαταλέγονται οι Έλληνες Ολυμπιονίκες στην κατηγορία 470, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής.

«Οι διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στα Ολυμπιακά νερά είναι συχνά ισχυροί δείκτες για το τι μπορεί κανείς να περιμένει στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έπονται, αλλά και μια σημαντική ευκαιρία για τους αθλητές να εξοικειωθούν με το χώρο και τις συνθήκες. Εμείς ήρθαμε να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για το μέρος και τις συνθήκες που επικρατούν, αλλά και να διεκδικήσουμε όπως πάντα ένα μετάλλιο», είπε ο Μάντης.

Ο δε Παύλος Καγιαλής τόνισε: «Βρισκόμαστε χρονικά περίπου δυο χρόνια πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μπει ουσιαστικά στο δεύτερο μισό του Ολυμπιακού κύκλου της προετοιμασίας μας και πλεόν η Ενοσίμα θα μπει μέσα στη ζωή μας, καθώς προγραμματίζουμε το πλάνο προπονήσεων στο χώρο διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε σε αγωνιστικές συνθήκες τα ολυμπιακά νερά και να προσαρμοστούμε. Στην κατηγορία μας συμμετέχουν σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα και ο αγώνας αναμένεται να έχει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον.»

Το πέρας της πρώτης αγωνιστικής ημέρας βρίσκει του Έλληνες Πρωταθλητές στην 5η θέση της γενικής κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς ποινής σε 2 ιστιοδρομίες. Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 10 ιστιοδρομίες, με τους 10 πρώτους της κατάταξης να συμμετέχουν στην 11η ιστιοδρομία – την κούρσα των μεταλλίων.

Το ελληνικό δίδυμο στη νέα ολυμπιακή καμπάνια που διανύει έχει την αμέριστη υποστήριξη δυο χρυσών χορηγών. Η Blue Star Ferries γνωρίζει καλά ότι η θάλασσα είναι ένας δύσκολος καθημερινός αγώνας και ενώνει τις δυνάμεις της με τους Μάντη – Καγιαλή, προκειμένου να πάνε όσο το δυνατόν υψηλότερα. Η Eurobank, με στόχο πάντα την κορυφή και αναδεικνύοντας τις αξίες του ήθους, της επιμονής και της προσήλωσης στο στόχο, συνδέεται και πάλι με 2 μεγάλους αθλητές της ιστιοπλοΐας έχοντας την πεποίθηση ότι με πειθαρχία και σκληρή προσπάθεια όλα είναι πιθανά.

Ανακοίνωσε Δουρέκα ο Ολυμπιακός

Ο Κόνραντ Γκούζνταγια λίμπερο στην Κηφισιά!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάντης: «Ηρθαμε να γνωρίσουμε τις συνθήκες στην Ενοσίμα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.