ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Πρεμιέρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bic Techno 293 και Bic Techno 293 plus

Άνοιξε η αυλαία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κλάσης BIC TECHNO 293 και BIC TECHNO 293 Plus
Πρεμιέρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bic Techno 293 και Bic Techno 293 plus

Με δύο ιστιοδρομίες ξεκίνησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κλάσης BIC TECHNO 293 και BIC TECHNO 293 Plus που διοργανώνει ο Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Σε αυτόν τον αγώνα τρέχουν συνολικά 101 σκάφη από 10 ομίλους και ταυτόχρονα αποτελεί πρόκριση για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει στο παγκόσμιο και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στην κατηγορία U17-U19 αγωνίζονται 60 σκάφη και προηγείται ο Αρης Παναγόπουλος του Ν.Α.Ο. Αρτέμιδας Σπάτων με 4 βαθμούς. Δεύτερη είναι η Νεφέλη Αναγνώστου του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 6β. και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Μηνάς Κουτέλας του ίδιου ομίλου με 7 βαθμούς.

Στην κατηγορία U13-U15 τρέχουν 41 σκάφη και στην πρώτη θέση είναι ο Ευάγγελος Κυριαζάκος του Αθηναϊκού Ν.Ο. με 2 βαθμούς. Ακολουθούν ο Ορέστης Νικόλαος Παλαμίδης του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 5 β. και ο Γεώργιος Κανελλόπουλος του Αθηναϊκού Ν.Ο. επίσης με 5 βαθμούς.

Το πρωτάθλημα τελειώνει την Κυριακή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρεμιέρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bic Techno 293 και Bic Techno 293 plus», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.