ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Προβάδισμα στο παγκόσμιο για Καραχάλιου

Με μία πρωτιά και μία δεύτερη θέση ξεκίνησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας
Προβάδισμα στο παγκόσμιο για Καραχάλιου

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε η Βασιλεία Καραχάλιου στα Laser Radial του παγκοσμίου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας στo Ωρχους της Δανίας. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά από δύο κούρσες, προηγείται με 3 βαθμούς ποινής, καθώς έχει μία νίκη και μία δεύτερη θέση!

Αντίθετα, στα 470 έχασαν έδαφος οι Μάντης και Καγιαλής, καθώς μετά από τέσσερις ιστιοδρομίες, βρίσκονται στην 12η θέση με 16 β.π. Υποχώρησαν αρκετά καθώς τερμάτισαν στην έκτη και την ενδέκατη θέση στις τελευταίες δύο κούρσες. Στην ίδια κατηγορία οι Παπουτσόγλου και Ορφανός είναι στην 25η θέση με 33 β.π., ενώ στις γυναίκες, Μπόζη και Κλωναρίδου μετά από 4 ιστιοδρομίες βρίσκονται στην 21η θέση με 50β.π.

Στα Laser η Αναστασία Φακίδη είναι 25η με 31 β.π. και ο Αντώνης Μπουγιούρης 55ος με 19 β.π. (1 ιστιοδρομία) και 82ος ο Παπαδημητρίου, ενώ στα Finn, μετά από τέσσερις ιστιοδρομίες, ο Γιάννης Μιτάκης βρίσκεται στην 26η θέση με 35 β.π.

Εκτες κατετάγησαν η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου

Μιλλούση: «Όλα για το μετάλλιο»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προβάδισμα στο παγκόσμιο για Καραχάλιου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.