ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Στο Καλαμάκι ο Υπουργός Αθλητισμού και η αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας

Τις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Καλαμάκι επισκέφτηκαν ο Γιάννης Βρούτσης και ο Οζλέμ Ακντουράκ.
Στο Καλαμάκι ο Υπουργός Αθλητισμού και η αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τις Εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Καλαμάκι, αλλά και να μιλήσουν με τους ιστιοπλόους, είχαν το πρωί της Πέμπτης (22/2) ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και η Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Τουρκικής ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας Οζλέμ Ακντουράκ.

Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου, Γιώργος Χριστόπουλος υποδέχθηκε την κ. Ακντουράκ και τον κ. Βρούτση, οι οποίοι έμειναν εντυπωσιασμένοι απEό τις άρτιες εγκαταστάσεις, αλλά και την ελληνική φιλοξενία. Φωτογραφήθηκαν με Έλληνες και Τούρκους ιστιοπλόους, μίλησαν μαζί τους και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της Ολυμπιακής πρόκρισης.

Παρών στη συνάντηση και ο πρόεδρος της EurILCΑ, Ζαν-Λουκ Μισόν.

«Επιβεβαιώνω ότι πρόκειται για μια εξαιρετική, ξεχωριστή διοργάνωση, την οποία τιμά με την παρουσία της η αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας, Οζλέμ Ακντουράκ» είπε αρχικά ο κ. Βρούτσης και συνέχισε: «Βλέποντας αυτή τη μαγευτική εικόνα, διαπιστώνουμε πόσο άρτια έχει στηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια στους συντελεστές της διοργάνωσης που συμβάλουν στην ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας, στον πρόεδρο του Ν.Ο. Καλαμακίου κ. Χριστόπουλο και την Ομοσπονδία.

Η Ελλάδα έχει συγκριτικό πλεονέκτημα στη θάλασσα και πρέπει να το αξιοποιήσουμε. Πρέπει να μεγιστοποιήσουμε το αθλητικό προϊόν που έχει σχέση με το υγρό στοιχείο».

Η κ. Ακντουράκ έχει επισκεφτεί πολλές φορές τη χώρα μας και τρέφει απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό για την ελληνική ιστιοπλοΐα. Στο χαιρετισμό της τόνισε:

«Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα που δίνει πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε ευρωπαϊκές χώρες. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ.

Ευχαριστούμε τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου και στην Ομοσπονδία. Οργανωτικά όλα είναι άψογα. Έλληνες και Τούρκοι ιστιοπλόοι έχουν θαυμάσια συνεργασία και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Γιάννη Βρούτση για την υποστήριξη που παρέχει στο άθλημα της ιστιοπλοΐας. Είναι τιμή μας που τον έχουμε εδώ μαζί μας».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ν.Ο. Καλαμακίου, Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που είναι εδώ ο Υπουργός και η αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας. Εμείς ως όμιλος υπηρετούμε τον αθλητισμό με όλες μας στις δυνάμεις».

Οι υποστηρικτές και οι χορηγοί

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Δήμου Αλίμου και σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Το 2024 ILCA Senior European Championships & Open European Trophy στηρίζουν οι:

Επίσημοι Συνεργάτες: Cosmote – Επίσημος Συνεργάτης Τεχνολογίας, In the loop, μια πρωτοβουλία του Ομίλου Πλαστικά Θράκης – Επίσημος Συνεργάτης Βιωσιμότητας και η Περιφέρεια Αττικής.

Κύριοι Χορηγοί: Cosmorama, Νέα Μαρίνα Άλιμος, Coral και Saxdor Yachts.

Χορηγοί Επικοινωνίας: COSMOTE TV, Καθημερινή.

Υποστηρικτές: Paralos, Plangton First, All4sailing.com, Biamar, Fishing Mania, Lifemat, Aside, Zhik, Ειδική Μονάδα Αλληλεγγύης, PD Contruction, Ελληνική Κλάση ILCA, Kavas, Sailways, AVANTI και Caramondani Hellas.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οργανωτική Επιτροπή αγώνων
Πρόεδρος: Νίκη Αναστασίου, πρόεδρος Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας

Αντιπρόεδρος: Γιώργος Χριστόπουλος, Πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου
Μέλος: Ευάγγελος Βλάχος, Διευθυντής Νέας Μαρίνας Αλίμου
Μέλος: Βασιλική Μιλλούση, Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού

Διοργάνωση

Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου
Διεύθυνση: Λ. Ποσειδώνος, Β’ στάση Καλαμακίου, Νέα Μαρίνα Αλίμου
Τ.Κ.: 17455
Τηλ. επικοιν./Φαξ: +30 210 9829878
Email: info@nok.com.gr
Site: http://www.nok.com.gr
Website αγώνα: https://2024-senior.eurilca-europeans.org

Social Media

Facebook: Κalamaki Nautical Club – Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου
Instagram: Κalamaki Nautical Club
Youtube: Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου
# διοργάνωσης: #ilcasenioreuropeans2024 #nauticalclubkalamaki #ILCAsailing #ilcaclass #COSMOTE #kalyteroskosmos #RegionofAttica #intheloop #sustainability #cosmorama #NeaMarinaAlimos #saxdoryachts #coral #EurILCA #COSMOTETV #Kathimerini

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο Καλαμάκι ο Υπουργός Αθλητισμού και η αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.