ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Το Σάββατο η πρεμιέρα της 2ης πρόκρισης για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων ILCA6, ILCA 7 KAI 470 MIXED

Ξεκινά το Σάββατο η προσπάθεια των Εθνικών ομάδων στις κατηγορίες ILCA 6 γυναικών, ILCΑ 7 ανδρών και 470 mixed δ
Το Σάββατο η πρεμιέρα της 2ης πρόκρισης για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων ILCA6, ILCA 7 KAI 470 MIXED

Την 2η πανελλήνια πρόκριση για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων στις κατηγορίες ILCA 6 γυναικών, ILCΑ 7 ανδρών και 470 mixed διοργανώνει η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center».

Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου. Έχουν προγραμματιστεί 10 ιστιοδρομίες (μέχρι 3 την ημέρα), συν τον Medal Race.

Μέxρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 14 σκάφη από 9 ομίλους στα ILCA 6, 24 σκάφη από 10 ομίλους στα ILCA 7 και 6 σκάφη από 2 ομίλους στα 470 mixed.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το Σάββατο η πρεμιέρα της 2ης πρόκρισης για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων ILCA6, ILCA 7 KAI 470 MIXED», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.