ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Βιλαμούρα: Μέτρια εμφάνιση στα Λέιζερ Στάνταρντ και Ράντιαλ!

Μέτρια εμφάνιση για την Ελλάδα στις κατηγορίες Λέιζερ Στάνταρντ και Λέιζερ Ράντιαλ στον διεθνή αγώνα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες στη Βιλαμούρα.
Βιλαμούρα: Μέτρια εμφάνιση στα Λέιζερ Στάνταρντ και Ράντιαλ!

Μέτρια εμφάνιση για την Ελλάδα στις κατηγορίες Λέιζερ Στάνταρντ και Λέιζερ Ράντιαλ στον διεθνή αγώνα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες στη Βιλαμούρα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Βιλαμούρα ο διεθνής αγώνας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο στις κατηγορίες Λέιζερ Στάνταρντ και Λέιζερ Ράντιαλ.

Στα Στάνταρντ θα πάρουν την πρόκριση δύο ευρωπαϊκές χώρες και μετά την 6η ιστιοδρομία η Ελλάδα είναι πολύ πίσω. Συγκεκριμένα είναι 8η με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου να βρίσκεται στην 38η θέση με 81 βαθμούς μεταξύ 139 σκαφών. Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο Τόκιο θα πάνε οι αθλητές από την Ισπανία και την Ολλανδία.

Από εκεί και πέρα ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης είναι 44ος με 106β., ο Αντώνης Μπουγιούρης 63ος με 150β., ο Γεώργιος Παπαδάκος 90ος με 205β. και ο Λουκιανός Ζαμίτ 105ος με 241 βαθμούς.

Στα Ράντιαλ η Βασιλεία Καραχάλιου, που έχει εξασφαλίσει εδώ και πολύ καιρό την πρόκριση της Ελλάδας και τη δική της στου Αγώνες του Τόκιο, έπεσε στην γενική βαθμολογία. Στην 5η και 6η ιστιοδρομία τερμάτισε 21 και 18 αντίστοιχα και με 52 βαθμούς είναι 15η σε σύνολο 89 σκαφών.

Αύριο Παρασκευή ξεκινά στο Καντίθ της Ισπανίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX με τη συμμετοχή του Βύρωνα Κοκκαλάνη και της Κατερίνας Δίβαρη.

Διαβάστε επίσης:

Βιλαμούρα: Στην 4η θέση η Βασιλεία Καραχάλιου!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιστιοπλοΐα: Νίκη Αναστασίου: Δεν μας στηρίζει, όπως μας αξίζει, το Υπουργείου Αθλητισμού

Νίκη Αναστασίου: Δεν μας στηρίζει, όπως μας αξίζει, το Υπουργείου Αθλητισμού

Σπουδαία είδηση και η πρόταση της ΕΙΟ για το πώς μπορεί να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα ναυταθλητικά σωματεία όλης της χώρας με τις εγκαταστάσεις τους.

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Εξαιρετικές εμφανίσεις για τους Έλληνες ιστιοπλόους στο Ευρωπαϊκό Όπτιμιστ!

Εξαιρετικές εμφανίσεις για τους Έλληνες ιστιοπλόους στο Ευρωπαϊκό Όπτιμιστ!

Την αντεπίθεση τους για το μετάλλιο κάνουν οι Έλληνες ιστιοπλόοι στον Ευρωπαϊκό Όπτιμιστ της Τουρκίας!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Ιστιοπλοΐα: Στον χρυσό στολίσκο του Ευρωπαϊκού 6 από τους 7 Έλληνες ιστιοπλόους!

Ιστιοπλοΐα: Στον χρυσό στολίσκο του Ευρωπαϊκού 6 από τους 7 Έλληνες ιστιοπλόους!

Στον χρυσό στολίσκο προκρίθηκαν οι 6 από τους 7 Έλληνες ιστιοπλόους που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό όπτιμιτς

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όπτιμιστ!

Πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όπτιμιστ!

Την Παρασκευή γίνεται η πρεμιέρα των Ελλήνων ιστιοπλόων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όπτιμιστ της Τουρκίας

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Εξαιρετική εμφάνιση και τρίτη θέση ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενίδης!

Εξαιρετική εμφάνιση και τρίτη θέση ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενίδης!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενίδης στο Ευρωπαϊκό Formulta Kite της Τουρκίας!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Εξαιρετική εμφάνιση ο Αλέξανδρος Κάμερον Μεραμενίδης!

Εξαιρετική εμφάνιση ο Αλέξανδρος Κάμερον Μεραμενίδης!

Εντυπωσιακός ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενίδης στο OPEN Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Formula Kite!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Lightning: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Lightning: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές!

Ποιοι κατάφεραν να επικρατήσουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Lightning

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα formula kite: Εντυπωσιάζει ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενίδης!

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα formula kite: Εντυπωσιάζει ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενίδης!

Έχουν γίνει 8 ιστιοδρομίες και ο Ελληνας πρωταθλητής φιγουράρει στην 2η θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης και στην 3η της γενικής βαθμολογίας των 37 σκαφών από 18 χώρες.

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Ευρωπαϊκό Formula Kite: Δυνατό ξεκίνημα του Αλέξανδρου Κάμερον Μαραμενίδη στην Τουρκία

Ευρωπαϊκό Formula Kite: Δυνατό ξεκίνημα του Αλέξανδρου Κάμερον Μαραμενίδη στην Τουρκία

Ο Ελληνας ιστιοπλόος δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και σαφώς έχει τις δυνατότητες για μια πολύ καλή εμφάνιση.

Ιστιοπλοΐα