ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης: Αποκλείστηκε η Ντουντουνάκη

Η Άννα Ντουντουνάκη δεν προκρίθηκε στον τελικό των 200μ. πεταλούδα, στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (πισίνα 25μ.) της Κίνας, καταλαμβάνοντας την 20η θέση στη συνολική κατάταξη.
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης: Αποκλείστηκε η Ντουντουνάκη

Η Άννα Ντουντουνάκη δεν προκρίθηκε στον τελικό των 200μ. πεταλούδα, στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kολύμβησης 25αρας πισίνας της Κίνας, καταλαμβάνοντας την 20η θέση στη συνολική κατάταξη.

Η Ελληνίδα αθλήτρια πραγματοποίησε χρόνο 2:14:58, τερματίζοντας στην 7η θέση της 1ης σειράς και στην 20η στη συνολική κατάταξη. Στον τελικό, πρώτη πέρασε η Κέλσι Ντάλια από την Αμερική, με χρόνο 2:03:51, δεύτερη η Κατίνκα Χόζου από την Ουγγαρία, με χρόνο 2:04:68 και τρίτη η Γαλλίδα Λαρά Γκρανιόν, με χρόνο 2:05:11.

Οι ελληνικές συμμετοχές συνεχίζονται αύριο (13/12) με τον Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50μ ελεύθερο, τον Απόστολο Χρήστου στα 50μ ύπτιο και την Άννα Ντουντουνάκη στα 50μ πεταλούδα.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης: Ιδανικό ντεμπούτο για Χρήστου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης: Αποκλείστηκε η Ντουντουνάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.