ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Kick Boxing: Διπλή επιτυχία για την ΟΠΑΠ Champion Σεμέλη Ζαρμακούπη στο Hungarian World Cup – Κατέκτησε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο

Με αυτά τα δύο μετάλλια η αθλήτρια του kick boxing Σεμέλη Ζαρμακούπη επιστρέφει δυναμικά στην αγωνιστική δράση, έχοντας στο πλευρό της τον ΟΠΑΠ.
Kick Boxing: Διπλή επιτυχία για την ΟΠΑΠ Champion Σεμέλη Ζαρμακούπη στο Hungarian World Cup – Κατέκτησε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο

Kick Boxing: Δύο νέες παγκόσμιες διακρίσεις πέτυχε η ΟΠΑΠ Champion Σεμέλη Ζαρμακούπη, στο Hungarian Kick Boxing World Cup.

Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο στυλ Light Contact και το ασημένιο μετάλλιο στο στυλ Kick Light, στην κατηγορία -50 κιλών senior γυναικών, επιβεβαιώνοντας ότι είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με αυτά τα δύο μετάλλια η Σεμέλη Ζαρμακούπη επιστρέφει δυναμικά στην αγωνιστική δράση, έχοντας στο πλευρό της τον ΟΠΑΠ.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός, λόγω της πανδημίας και μάλιστα με νίκες.

Χαίρομαι πολύ που στην προσπάθεια μου έχω πάντοτε σύμμαχό μου τον ΟΠΑΠ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία και τους ανθρώπους της που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε η 19χρονη ΟΠΑΠ Champion.

Ο ΟΠΑΠ δίπλα στη νέα γενιά αθλητών

Το χορηγικό πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions, το οποίο ξεκίνησε το 2018, εστιάζει στο μέλλον του ελληνικού αθλητισμού και ενισχύει τη νέα γενιά αθλητών. Εφέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά βρίσκεται δίπλα σε έντεκα αθλητές από διαφορετικά αθλήματα.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στηρίζει και προβάλλει την καθημερινή προσπάθεια των αθλητών, στους οποίους παρέχονται εφόδια για την εξέλιξή τους και την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων. Σκοπός των ΟΠΑΠ Champions είναι να εμπνεύσουν την κοινωνία – και ιδιαίτερα τους νέους – μέσα από τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Στη photo η ΟΠΑΠ Champion του kick boxing Σεμέλη Ζαρμακούπη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Kick Boxing: Διπλή επιτυχία για την ΟΠΑΠ Champion Σεμέλη Ζαρμακούπη στο Hungarian World Cup – Κατέκτησε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.