ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Ποδηλασία: Κυριαρχία των Νορβηγών στον 5ο διεθνή ποδηλατικό γύρο Ρόδου (mini movie + pics)

Ποδηλασία: Οι Νορβηγοί ήταν οι θριαμβευτές του 5ου διεθνή ποδηλατικού γύρου Ρόδου. Ο Tord Gudmestad κατέκτησε την πρώτη θέση στο «Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels» και ο συμπατριώτης του Fredrik Dversnes (αμφότεροι της Team Coop), πήρε το χρυσό μετάλλιο στο «International Tour of Rhodes». Ποδηλασία: Ο Κύπριος Ανδρέας Μιλτιάδης της Εθνικής Κύπρου αναδείχθηκε...
Ποδηλασία: Κυριαρχία των Νορβηγών στον 5ο διεθνή ποδηλατικό γύρο Ρόδου (mini movie + pics)

Ποδηλασία: Οι Νορβηγοί ήταν οι θριαμβευτές του 5ου διεθνή ποδηλατικού γύρου Ρόδου. Ο Tord Gudmestad κατέκτησε την πρώτη θέση στο «Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels» και ο συμπατριώτης του Fredrik Dversnes (αμφότεροι της Team Coop), πήρε το χρυσό μετάλλιο στο «International Tour of Rhodes».

Ποδηλασία: Ο Κύπριος Ανδρέας Μιλτιάδης της Εθνικής Κύπρου αναδείχθηκε King of the Mountains, ενώ στην 29η θέση της γενικής και πρώτος Έλληνας ήταν ο Περικλής Ηλίας (Attica Regional Team).

Τους αγώνες διοργάνωσαν ο ποδηλατικός σύλλογος «Ροδήλιος» και η Sports Tours Hellas με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμου Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), ενώ είχαν την στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Μετείχαν συνολικά 167 ποδηλατές από 25 ομάδες από 18 διαφορετικές χώρες.

Ποδηλασία

Τηρώντας πάντα το υγειονομικό πρωτόκολλο, παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (υγειονομικά και οδικά), οι διοργανωτές φρόντισαν ώστε αυτή η σπουδαία ποδηλατική εβδομάδα στη Ρόδο να μείνει αξέχαστη σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν.

Σημαντικό ρόλο στη διοργάνωση έπαιξαν οι μεγάλοι χορηγοί: Mitsis Hotels, Aegean Airline και Ιβίσκος Fine Food, καθώς και οι υποστηρικτές: Beyond Group, Rodos Cars, Blue Star, ΕΚΟ Χατζημανώλης, Fidusa, Bioracer και Hedera. Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» ανήκει στην ομάδα Moto Marschalls, στο Ε.Κ.Α.Β., στη γενική κλινική Euromedica, στην Τροχαία Ρόδου και στον Ερυθρό Σταυρό, που φρόντισαν για την ασφάλεια των αθλητών στους διεθνείς ποδηλατικούς γύρους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποδηλασία: Κυριαρχία των Νορβηγών στον 5ο διεθνή ποδηλατικό γύρο Ρόδου (mini movie + pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.