Τεράστια οφέλη από το ταξίδι Αϊδινιώτη-Φιλιππάτου στην Ιταλία (pics)


Χρήστος Δημόπουλος

Τεράστια οφέλη από το ταξίδι Αϊδινιώτη-Φιλιππάτου στην Ιταλία (pics)


Στο Ασίζι της Ιταλίας βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο προπονητής πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αϊδινιώτης. Το ταξίδι αυτό έγινε, έπειτα από πρόσκληση που έλαβε ο «Δάσκαλος» από τον πρόεδρο της EUBC και εκτελεστικό πρόεδρος της AIBA, Φράνκο Φαρτσινέλι.

Τον Αϊδινιώτη συνόδευσε ο στενός του συνεργάτης, γιατρός της πυγμαχίας του Παναθηναϊκού και πρόεδρος της ιατρικής επιτροπής της AIBA, Ιωάννης Φιλιππάτος. Στο αεροδρόμιο της Ιταλίας τους παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας της EUBC, Αλεξάντερ Εγκόροφ, ο οποίος εκτέλεσε και «χρέη» ξεναγού καθ’ όλη την διάρκεια του διήμερου. Ανταποδίδοντας, έτσι, την ελληνική φιλοξενία που είχε το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Η αποστολή του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού απόλαυσε στο μέγιστο την Φιλοξενία της EUBC, ξεναγήθηκε στα γραφεία της, καθώς και στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ομάδας box της Ιταλίας. Στο δείπνο που είχαν με τον Φαρσινέλι ανήμερα της άφιξής τους, Αϊδινιώτης-Φιλιππάτος κι ο εκτελεστικός πρόεδρος της AIBA συζήτησαν θέματα που αφορούν το boxing, καθώς και άλλα που σχετίζονται με ενδεχόμενη συνεργασία του Pao boxing club με την κορυφαία ιταλική ομάδα.

Επιπλέον, ο πρόεδρος προσκάλεσε τον Γιάννη Αϊδινιώτη να συμμετάσχει στην σχολή προπονητών για την απόκτηση του δεύτερου αστεριού AIBA, που θα λάβει χώρα σε λίγους μήνες στο Ασίζι, αφού δεν κατάφερε να συμμετάσχει σε αυτή που έγινε φέτος το καλοκαίρι στη Βουδαπέστη. Κι αυτό, διότι η ΕΟΠ δεν ενημέρωσε πότε τους προπονητές της να δηλώσουν συμμετοχή.

Τέλος, στη διάρκεια του ταξιδιού συναντήθηκαν, μεταξύ άλλων, με τον προπονητή της Εθνικής Ιταλίας, τον κ. Ρενζίνι, καθώς και με την ιατρό τους, την κ. Ινγκνόζα και αντάλλαξαν απόψεις. Η τελευταία θα επισκεφθεί στις 5 Οκτωβρίου την Αθηνά, προκειμένου να εκπαιδευτεί από τον Ιωάννη Φιλιππάτο και στις 8 Οκτωβρίου, θα αναχωρήσουν μαζί για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων της Ρωσίας, οπού θα διατελέσουν γιατροί της διοργάνωσης! Τόσο ο Γιάννης Αϊδινιώτης, όσο και ο Φιλιππάτος, δήλωναν ενθουσιασμένοι από το εποικοδομητικό, για την πυγμαχία του Παναθηναϊκού, ταξίδι στην Ιταλία.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras