ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Παπάζογλου- Πλατανιώτη: Στον τελικό του Παγκόσμιου

Σε έναν ακόμη τελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας θα αγωνιστούν η Εβελίνα Παπάζογλου και η Ευαγγελία Πλατανιώτη. Οι κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης κέρδισαν το εισιτήριο τους για τον τελικό στο ελεύθερο πρόγραμμα στο Ντουέτο. Η Εβελίνα Παπάζογλου και η Ευαγγελία Πλατανιώτη συνολικά συγκέντρωσαν 87.8667 βαθμούς και βρέθηκαν στην 8η θέση του...
Παπάζογλου- Πλατανιώτη: Στον τελικό του Παγκόσμιου

Σε έναν ακόμη τελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας θα αγωνιστούν η Εβελίνα Παπάζογλου και η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Οι κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης κέρδισαν το εισιτήριο τους για τον τελικό στο ελεύθερο πρόγραμμα στο Ντουέτο.

Η Εβελίνα Παπάζογλου και η Ευαγγελία Πλατανιώτη συνολικά συγκέντρωσαν 87.8667 βαθμούς και βρέθηκαν στην 8η θέση του προκριματικού.

Πρώτη στον τελικό πέρασε η Ρωσσία με τις Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο και τη Σβετλάνα Ρομασίνα με 96.6667 βαθμούς.

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε η Κίνα (2η) με την Χέτσεν Χουάνγκ και την Γούνιαν Σουν με 94.5333 βαθμούς και η Ουκρανία με την Μάρτα Φιέντινα και την Αναστασία Σάβτσουκ με 93.1333 βαθμούς.

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπάζογλου- Πλατανιώτη: Στον τελικό του Παγκόσμιου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.