ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τρία δέντρα πέφτουν ταυτόχρονα σε γήπεδο γκολφ! – Τι συνέβη στους θεατές (vid)

Η στιγμή που 3 πανύψηλα δέντρα πέφτουν προς το μέρος θεατών σε τουρνουά γκολφ.
Τρία δέντρα πέφτουν ταυτόχρονα σε γήπεδο γκολφ! – Τι συνέβη στους θεατές (vid)

Απίστευτη στιγμή σε τουρνουά γκολφ, στην Ογκάστα της Τζόρτζια, όταν τρία μεγάλα δέντρα έπεσαν προς το μέρος όπου κάθονταν θεατές!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο τρία πανύψηλα δέντρα αρχίζουν και πέφτουν προς ανθρώπους που παρακολουθούσαν τους αγώνες και από τύχη μάλλον δεν είχαμε τραυματίες ή ακόμη και θύματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην 17η τρύπα του γηπέδου και όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος που κάλυπτε τους αγώνες πως «… δεν έχει γίνει καμία αναφορά για τραυματίες».

Φυσικά μετά από αυτό το περιστατικό οι αγώνες της ημέρας αναβλήθηκαν. Να σημειώσουμε επιπλέον ότι νωρίτερα, το τουρνουά είχε διακοπεί, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Μετά την πτώση των δέντρων, η περιοχή εκκενώθηκε και στο σημείο έσπευσαν άνθρωποι με αλυσοπρίονα, προκειμένου να τα κόψουν και να τα απομακρύνουν.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από την πτώση των δέντρων στο γήπεδο του γκολφ 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρία δέντρα πέφτουν ταυτόχρονα σε γήπεδο γκολφ! – Τι συνέβη στους θεατές (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.