×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ Χάντμπολ: Mε τη Ντράμεν στο Τσάλεντζ Καπ


    Κώστας Παπαδόπουλος

ΑΕΚ Χάντμπολ: Mε τη Ντράμεν στο Τσάλεντζ Καπ


Την Ντράμεν από τη Νρβηγία καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ για τη Φάση των 16 του Challenge Cup. Η Ένωση βγήκε πρώτη στην κληρωτίδα, με αποτέλεσμα να υποδέχεται τους Νορβηγούς στις 08-09/02, ενώ μία εβδομάδα αργότερα (15-16/02) θα ταξιδέψει στην ομώνυμη πόλη.

Η Ντράμεν είναι ομάδα με σημαντική ευρωπαϊκή ιστορία, έχοντας παρουσίες σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τη φετινή ευρωπαίκή της πορεία την ξεκίνησε από το 2ο Γύρο όπου απέκλεισε με δύο νίκες την Mahsul HC (Αζερμπαϊτζάν), ενώ στον 3ο Γύρο άφησε εκτός την Dicken (Φινλανδία), επίσης με δύο νίκες.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, δήλωσε στο handball.aek.gr: Μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους, πρέπει να μετατρέπει τις κακές κληρώσεις, σε προκλήσεις. Η Drammen ήταν μία από τις δύο ομάδες που θέλαμε να αποφύγουμε στην κλήρωση. Το γεγονός ότι είχαμε μία άτυχη κλήρωση, δε σημαίνει ότι δε θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ δυνατό πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα, με σύμμαχό μας τον κόσμο, και να ταξιδέψουμε στη Νορβηγία για να διεκδικήσουμε την πρόκριση.

Τα ζευγάρια των «16»

Ντράμεν (Νορβηγία)- ΑΕΚ (Ελλάδα)

Ραμάτ Χάσρσον (Ισραήλ)- Βίκτορ (Ρωσία)

Μπεικόζ (Τουρκία)- Βάλουρ (Ισλανδία)

Χάλντεν (Νορβηγία)- Νέβα (Ρωσία)

Μαδέιρα (Πορτογαλία)- Κάρβινα (Τσεχία)

Ντούκλα Πράγας (Τσεχίας)- Ρεντ Μπόις (Λουξεμβούργο)

Βέρνη (Ελβετία)- Ποτάισα Τούρντα (Ρουμανία)

Αλίνγκσας (Σουηδία)- CSM Bουκουρεστίου (Ρουμανία)

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στηνσελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα