ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΕΚ – Διομήδης 32-17: Ασταμάτητη η Ένωση!

Έφτασε τις εννέα σερί νίκες η ΑΕΚ, στην Handball Premier

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Διομήδης δε θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο για την ΑΕΚ στην Handball Premier. Η Ένωση έφτασε άνετα στην ένατη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στο ΟΑΚΑ της ομάδας του Άργους, με σκορ 32-17 (ημ. 20-10).

Πλέον, η ομάδα του Νίκου Γραμματικού θα προετοιμαστεί για το ματς με τη ΧΑΝΘ για το πρωτάθλημα την άλλη εβδομάδα, πριν ακολουθήσει ο τελικός του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τα δύο ευρωπαϊκά ματς με την Ντιναμό Βίκτορ, στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ.

Η είδηση στον αγώνα, ήταν η επιστροφή στη δράση για τον Παναγιώτη Νικολαΐδη, μετά από δέκα μήνες, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού. Ο κόσμος της ΑΕΚ τον αποθέωσε όρθιος, σε μια πολύ όμορφη στιγμή.

«Συναισθήματα πολλά και συγκίνηση είναι μεγάλη μετά από τόσο καιρό. Περίμενα πώς και πώς να πάρω χρόνο συμμετοχής, να αρχίσω να βοηθάω κι εγώ την ομάδα. Το πάλεψα πάρα πολύ, έκανα μια καλή αποκατάσταση και νομίζω πλέον είμαι έτοιμος. Σήμερα πήρα ένα χειροκρότημα που πραγματικά με ανατρίχιασε. Ένιωσα ρίγος με την υποδοχή του κόσμου. Ελπίζω να φτάσουμε τους στόχους μας σε κύπελλο, πρωτάθλημα και Ευρώπη. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα με τη ΧΑΝΘ και κάθε μέρα να είμαστε καλύτεροι», είπε στο e-handball.gr, ο παίκτης της ΑΕΚ.

ΑΕΚ (Γραμματικός): Γεωργιάδης, Ζαμπούνης 1, Νικολαΐδης 1, Συγγάρης, Μπαλάζ 3, Ραντούλοβιτς, Αλβανός 5, Μπάγιος 5, Γιάκομπσεν 5, Παπαδιονυσίου 2, Δομπρής 3, Μυλωνάς 2, Νταρσουλάντ, Αργυρού 1, Παλεβίτσιους 2, Βραζάλιτσα 2.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρουλας): Κρεμαστιώτης 1, Τσιγαρίδας 2, Γιαννόπουλος 1, Παπαντωνόπουλος, Χαραλαμπίδης 1, Ρουσσόπουλος, Αργυρού 1, Τότος, Χαντέλης 2, Χερουβείμ 6, Λαμπρόπουλος 1, Ζλατάνος, Μπότσαρης 2, Τσάτσας.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 35, ΠΑΟΚ 34, ΑΕΚ 34, ΑΣΕ Δούκα 22, Αερωπός 20, Πυλαία 18, Διομήδης Άργους 17, Δράμα 16, Φίλιππος Βέροιας 11, Άρης Ν. 8, ΧΑΝΘ 6, Φοίβος Σ. 5.

Exit mobile version