ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΕΚ σημαίνει… κι άλλος τελικός!

Στον τελικό της Α1 χάντμπολ των ανδρών προκρίθηκε η ΑΕΚ. Επικράτησε στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ 23-22 του ΠΑΟΚ και έκανε το 2-0 στην ημιτελική σειρά των πλέι-οφ. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε 9-5 στο 19΄ και ολοκληρώθηκε το ημίχρονο με προβάδισμα 12-11 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Η ΑΕΚ με...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στον τελικό της Α1 χάντμπολ των ανδρών προκρίθηκε η ΑΕΚ. Επικράτησε στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ 23-22 του ΠΑΟΚ και έκανε το 2-0 στην ημιτελική σειρά των πλέι-οφ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε 9-5 στο 19΄ και ολοκληρώθηκε το ημίχρονο με προβάδισμα 12-11 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η ΑΕΚ με επιμέρους σκορ 5-1 προσπέρασε 17-16 κι από ‘κει και έπειτα το ματς έγινε ντέρμπι…

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης, Πέρρος 2, Γεωργιάδης, Χογκάς 4, Ζαμπούνης 4, Π. Νικολαΐδης, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Αντωνιάδης, Λόκεν 2, Δομπρής 3, Αργυρού, Μαντζόπουλος, Βραζάλιτσα 3, Μυλωνάς 5

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής, Παλάσκας 4, Τσίλης 6, Ν. Νικολαΐδης, Κοκώνης 5, Πόουλσεν, Αποστόλου, Πετρίδης 1, Καλόμοιρος, Μαστορογιάννης 2, Πέγιοβιτς, Κέζιτς, Κυπραίος 2, Δελιάς, Βεσελίνοβιτς 2, Κοτανίδης.

Exit mobile version