ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τεράστια ΑΕΚ, στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ!

Ο «δικέφαλος» κέρδισε και μέσα στην έδρα της Μπέρχεμ με 32-18

Συντάκτης: Κώστας Ευθυμιάδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τεράστια εμφάνιση έκανε η ΑΕΚ μέσα στο Λουξεμβούργο επί της Μπέρχεμ, όπου όχι μόνο υπερασπίστηκε το υπέρ της 32-25 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ, αλλά κέρδισε με επιβλητικό τρόπο και σ’ αυτό το ματς (32-18) παίρνοντας τη πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ!

Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού από το πρώτο λεπτό του αγώνα πήρε προβάδισμα στο σκορ και όχι μόνο δεν απειλήθηκε, αλλά όσο περνούσε η ώρα, τόσο ανέβαζε την απόδοσή της. Έκλεισε το ημίχρονο με το σκορ υπέρ της στο 15-8 και το δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπική διαδικασία.

Οι παίκτες του «δικεφάλου» έκαναν πάρτι και στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας τη διαφορά στο τέλος του αγώνα στο +14 και πλέον περιμένει στα ημιτελικά την Πορτογαλική Μαδέιρα, η οποία με το υπέρ της 28-21 επί της Δυναμό Βίκτορ, θα βρεθεί στον δρόμο της ΑΕΚ.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Πορτογαλία στις 21 ή 22 Απριλίου και μία εβδομάδα μετά η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

ΜΠΕΡΧΕΜ: Λισκάι, Ρέντινγκ, Καρπ, Γκούντεν 2, Στάιν 4, Πιέτρασικ 1, Βέγερ 2, Α. Μπιελ, Μορέιρα, Αλμέιδα, Γκεμάρε 3, Στούπαρ 3, Γκέρμπερ 1, Μπρίτνερ, Σμαλ, Λ. Μπιελ 2.

ΑΕΚ: Χρ. Νικολαΐδης, Τσικογιαννόπουλος 1, Πέρρος 3, Γεωργιάδης 1, Χόγκας 4, Ζαμπούνης 3, Π. Νικολαΐδης 4, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 6, Δομπρής 3, Βαμβακάς 1, Αργυρού 1, Βραζάλιτσα 5, Μυλωνάς.

Exit mobile version