FORMULA 1

Formula 1 Teams 2021 – Ομάδες και οδηγοί

Η Formula 1 ξεκινά αυτή την εβδομάδα. Πρώτος αγώνας στο Μπαχρέιν και οι ομάδες είναι έτοιμες για το καλύτερο. Πάμε να δούμε τους πιλότους και τις ομάδες για το φετινό πρωτάθλημα.

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Formula 1 ξεκινά αυτή την εβδομάδα. Πρώτος αγώνας στο Μπαχρέιν και οι ομάδες είναι έτοιμες για το καλύτερο. Πάμε να δούμε τους πιλότους και τις ομάδες για το φετινό πρωτάθλημα.

Πέρυσι στη Formula 1 ήταν μία καταστροφική χρονιά για την Ferrari. Μία ομάδα που έχει φέρει ρίγη και συγκινήσεις, δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί ομάδες που είναι πρόσφατες και με τεχνολογία που δεν ακουμπά στα χρόνια της Ferrari. Η Mercedes έκανε περίπατο σε όλο το πρωτάθλημα και η Red Bull απέδειξε πως άξια βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Πολλές οι αλλαγές φέτος, ελπίζουμε η Ferrari και Red Bull να είναι ανταγωνιστικές της Mercedes. Ευχάριστο θα ήταν και οι υπόλοιπες ομάδες να μπορούν να ανταγωνιστούν τους πρωτοπόρους. Πολλά υποσχόμενη είναι η ομάδα της McLaren. Περιμένουμε και τη στιγμή όπου η Williams θα πρωταγωνιστήσει ξανά.

Τέλος, αγώνες χωρίς Σουμάχερ (SCHUMACHER) δεν γίνεται. Δείτε την αμερικάνικη ομάδα της Haas!

Οι ομάδες και οι πιλότοι της F1 που θα πάρουν μέρος είναι:

Alfa Romeo Racing

AlphaTauri

Alpine

Aston Martin

Ferrari

Haas F1 Team

McLaren

Mercedes

Red Bull Racing

Williams

Πολλές οι αλλαγές φέτος στις ομάδες. Παγκόσμιοι πρωταθλητές καλούνται να δείξουν το ταλέντο τους. Όλα ξεκινουν στο Μπαχρέιν στις 26/3 εκεί θα δούμε την δυναμική της κάθε ομάδας.

Το πρόγραμμα στο Μπαχρέιν έχει ως εξής:

Στα υπόλοιπα δείτε ακόμα μέσα από το Sportime

Πρωτοσέλιδα για την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ρεάλ Μαδρίτης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 89-96: Επέστρεψε στις νίκες με σούπερ εμφάνιση

UEFA Ranking Ελλάδα: Οριστικά στην 20η θέση – Εκτός Europa League οι ελληνικές ομάδες και το 2022-23

Exit mobile version