FORMULA 1

Formula 1: ΣΟΚ στην εκκίνηση – Πήρε φωτιά το μονοθέσιο του Ρομαίν Γκροζιάν (vid)

Σοκαριστικό ατύχημα στη Formula 1 και το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν. Ο Ρομαίν Γκροζιάν είδε το μονοθέσιό του να κόβεται στα δύο λίγο μετά την εκκίνηση.

Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σοκαριστικό ατύχημα στη Formula 1 και το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν.

Ο Ρομαίν Γκροζιάν είδε το μονοθέσιό του να παίρνει φωτιά, να χτυπά στις μπάρες και να κόβεται στα δύο λίγο μετά την εκκίνηση. Ευτυχώς ο Γαλλοελβετός οδηγός της Formula 1 βγήκε μόνος σώος και μόνος του από το όχημα την ώρα, που εκείνο πήρε φωτιά, με τις σκηνές να είναι σοκαριστικές.

Ο αγώνας έχει διακοπεί ενώ με βάση τις πρώτες εικόνες μοιάζει με θαύμα το γεγονός πως ο Γκροζιάν είναι ζωντανός! Όπως επιβεβαίωσε η Haas, η ομάδα του είναι καλά έχει μερικά εγκαύματα στα χέρια και τους αγκώνες καθώς έκανε αρκετή ώρα να βγει από τη φωτιά.

Ο Γκροζιάν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είδε ένα κενό και ήθελε να περάσει από δεξιά και η πίσω ρόδα χτύπησε σε ένα μονοθέσιο που ερχόταν και δεν τον είχε δει.

Αυτή την ώρα, οι διοργανωτές φτιάχνουν την μπαριέρα και μόλις την ετοιμάσουν θα αρχίσει ξανά ο αγώνας. Όλοι οι οδηγοί είναι σοκαρισμένοι από το σφοδρό ατύχημα, που αντίστοιχό του πολλά χρόνια είχε να γίνει στo πρωτάθλημα της Formula 1.

Δείτε το βίντεο:

 

Exit mobile version