FORMULA 1

Ο Μάσα αποκαλύπτει: «Γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι ο Σουμάχερ»

Ο Φελίπε Μάσα σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ των ΗΠΑ αποκάλυψε οτι γνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο φίλος του Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο Μάσα αποκαλύπτει: «Γνωρίζει σε τι κατάσταση είναι ο Σουμάχερ, έχω πληροφορίες»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο καλός του φίλος και πιθανότατα κορυφαίος οδηγός στην ιστορία της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, αποκάλυψε ότι γνωρίζει, ο Φελίπε Μέσα. 

Θυμίζουμε ότι από το 2013 ο 51χρονος σήμερα Γερμανός πιλότος βρίσκεται καθηλωμένος στο σπίτι του στη Γενεύη μετά το σοβαρό ατύχημα στο οποίο υπέστη στις Άλπεις κι ενώ έκανε σκι.

Από τότε η ενημέρωση που έχουμε για την κατάσταση του Σουμάχερ είναι ελάχιστες, ενώ δεν έχει κυκλοφορήσει η παραμικρή φωτογραφία του.

Για αυτό ακριβώς η τοποθέτηση του Φελίπε Μάσα στο «Fox Sports» προκάλεσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος οδηγός, που διατηρούσε πολύ φιλικές σχέσεις με τον Σουμάχερ -ειδικά μέχρι το 2006 που συνυπήρξαν στη Ferrari- δήλωσε έχει πληροφορίες για την κατάσταση του Γερμανού, αρνούμενος να πει κάτι πιο συγκεκριμένο όμως πέραν του γεγονότος ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.

«Ξέρω πώς είναι, έχω πληροφορίες. Η σχέση μου μαζί του ήταν πάντα στενή. Με τη σύζυγό του Κορίνα όχι και τόσο, εκείνη δεν ερχόταν αρκετά στους αγώνες. Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση δεν είναι εύκολη, είναι σε δύσκολη φάση. Πρέπει να το σεβαστούμε, όπως έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά του. Δεν τους αρέσει να αποκαλύπτονται πληροφορίες και ποιος είμαι εγώ για να το κάνω;» είπε χαρακτηριστικά για τον Σουμάχερ ο Μάσα.

Exit mobile version