Μάικλ Φελπς: «Ο Τζόρνταν ήταν ο τύπος που πάντα ήθελα να είμαι»


Μάριος Σταμπουλής

Μάικλ Φελπς: «Ο Τζόρνταν ήταν ο τύπος που πάντα ήθελα να είμαι»


Ο Μάικλ Φελπς αποθέωσε για άλλη μία φορά τον Μάικλ Τζόρνταν, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «είναι ο τύπος που θα ήθελα να είμαι».

Με άκρως εγκωμιαστικά λόγια μίλησε για τον Μάικλ Τζόρνταν ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Μάικλ Φέλπς, ο οποίος στάθηκε στη συμπεριφορά του θρύλου του ΝΒΑ και τα όσα ειπώθηκαν στο ντοκιμαντέρ «The Last Dance».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζόρνταν: Έρχεται και άλλη ταινιάρα!

«Όλοι λένε πως ήταν μαλ…ς, όμως το ίδιο θα έλεγα και για τον εαυτό μου. Ήμουν μαλ…ς όταν έκανα προπόνηση γιατί ήθελα να βοηθήσω τους άλλους να καταλάβουν πως είχαν τις ίδιες πιθανότητες για επιτυχία που είχα κι εγώ. Η κολύμβηση είναι ατομικό άθλημα όμως εκεί συνεργαζόμαστε ως ομάδα και θέλουμε το καλύτερο για τον άλλο. Εκεί θα τους προκαλέσω για να νοιώσουν άγχος, να καταλάβουν πως μόνο με την εξάσκηση θα αντιμετωπίσουν τα δύσκολα. Ο Τζόρνταν ήταν ο τύπος που ήθελα να είμαι. Ήθελα να κάνω με πολλούς τρόπους αυτά που έκανε στο μπάσκετ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Τζόρνταν, καθώς στο παρελθόν έχει εκδηλώσει ουκ ολίγες φορές τον θαυμασμό του, τονίζοντας μάλιστα είναι ο ηρωάς του.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news