ENGINE POWER

Η Suzuki χάρισε στον Εσπαργκαρό την MotoGP Suzuki GSX-RR

Από ότι φαίνεται, οι ιαχές του κοινού έπιασαν τόσο και η Suzuki αποφάσισε τη μία από αυτές τις Suzuki GSX-RR να την παραχωρήσει σε έναν αναβάτη ο οποίος συνεργάστηκε στενά με την ομάδα. Ο Αλέιξ Εσπαργκαρό ήταν σημαντικός παράγοντας στις επιτυχίες της Suzuki και οι Ιάπωνες αποφάσισαν να του χαρίσουν την Suzuki GSX-RR με την οποία αγωνίστηκε το 2016.

suzuki -esperago
Συντάκτης: Μιχάλης Κοντιζάς Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Αλέιξ Εσπαργκαρό δεν μπορούσε να πιστέψει το δώρο που του έκανε η Suzuki. Όταν η Suzuki ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το MotoGP, ένα από τα πράγματα που   σόκαραν το κοινό των αγώνων ήταν ότι οι Ιάπωνες σκόπευαν να καταστρέψουν ολοκληρωτικά όλες τις αγωνιστικές Suzuki GSX-RR.

Αυτό προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια και τότε είχε ζητηθεί επίμονα από τους ανθρώπους του Χαμαμάτσου να σκεφτούν καλύτερα τον τρόπο που θα χειριστούν αυτές τις σπάνιες μοτοσικλέτες.

Από ότι φαίνεται, οι ιαχές του κοινού έπιασαν τόσο και η Suzuki αποφάσισε τη μία από αυτές τις Suzuki GSX-RR να την παραχωρήσει σε έναν αναβάτη ο οποίος συνεργάστηκε στενά με την ομάδα. Ο Αλέιξ Εσπαργκαρό ήταν σημαντικός παράγοντας στις επιτυχίες της Suzuki και οι Ιάπωνες αποφάσισαν να του χαρίσουν την Suzuki GSX-RR με την οποία αγωνίστηκε το 2016.

Ο ίδιος ο Εσπαργκαρό δεν πίστευε στα μάτια του όταν του παράδωσε τη μοτοσικλέτα Suzuki GSX-RR ο μηχανικός του (Ρόμπερτ) φέρνοντάς την από το Μιλάνο.

Ο Ισπανός, πλέον αναβάτης της Aprilia σχολίασε: «Δεν είναι όνειρο είναι πραγματικότητα. Είναι μια στιγμή ανατριχίλας. Κανονικά είναι αδύνατο να αποκτήσεις μια ιαπωνική μοτοσικλέτα MotoGP. Το είχα ζητήσει επανειλημμένος, αλλά η απάντηση πάντα ήταν όχι. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο αστείο, αλλά μετά από ενάμιση χρόνο και αρκετή γραφειοκρατεία, η GSX-RR του 2016 με το #41 είναι δική μου».

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:
Μεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival
Πρωταθλητής στο Παν. Πρωτάθλημα Ράλλυ ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας και ΟΥΛΛΑ ΕΝΑΑΑΑ
Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός σώζει ζωές
WRC Safari Rally: Ο Ogier πήρε την νίκη σε τεντωμένο σκοινι
Mpratakos Drag Factory 40 χρόνια ιστορίας
F1: Η Aston Martin αμφισβητεί τα αποτελέσματα του GP της Αυστρίας με τον Verstappen νικητή
Οι Celebrities και τα αυτοκίνητα τους μας παίρνουν τα μυαλά
Exit mobile version