ΣΠΟΡ

Παπαστεργίου: Μεγάλο ατομικό ρεκόρ στα 20 χλμ. βάδην και όριο για το Ευρωπαϊκό

Ο Ανδρέας Παπαστεργίου τερμάτισε τα 20 χλμ. βάδην σε 1 ώρα 31.03 βελτιώνοντας κατά περίπου 4 λεπτά το ατομικό του ρεκόρ
Παπαστεργίου: Μεγάλο ατομικό ρεκόρ στα 20 χλμ. βάδην και όριο για το Ευρωπαϊκό

Μεγάλο ατομικό ρεκόρ και όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 πέτυχε στο μίτινγκ του Άλιτους ο Ανδρέας Παπαστεργίου.

Ο νεαρός πρωταθλητής τερμάτισε τα 20 χλμ. βάδην σε 1 ώρα 31.03 βελτιώνοντας κατά περίπου 4 λεπτά το ατομικό του ρεκόρ, καθώς το προηγούμενο ήταν 1 ώρα 35.22 και το είχε σημειώσει τον περασμένο Μάιο στο Πoντεμπράντι.

Με την επίδοση αυτή ο 20χρονος πρωταθλητής που προπονείται με τον Θανάση Δεληγιάννη, εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Έσπου της Φινλανδίας ενώ στο μίτινγκ της λιθουανικής πόλης κατέλαβε την 14η θέση.

Καλή παρουσία σημείωσε και η Χριστίνα Παπαδοπούλου στα 20 χλμ. βάδην των γυναικών, όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση σε 1 ώρα 33.52 βελτιώνοντας το φετινό της ρεκόρ.

H 26χρονη πρωταθλήτρια που προπονείται με τον Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο με την επίδοση αυτή έδειξε ότι είναι σε θέση να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ στην απόσταση που είναι στη 1 ώρα 32.53.

Πηγή: stivostime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπαστεργίου: Μεγάλο ατομικό ρεκόρ στα 20 χλμ. βάδην και όριο για το Ευρωπαϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.