ΠΟΛΟ

Αγκαλιά με την ευρωπαϊκή κούπα ο Εθνικός!

Σπουδαία νίκη για τον Εθνικό κόντρα στην Ντουναϊσβάρος, στον πρώτο τελικό του LEN Trophy.

Ο Εθνικός επικράτησε με 12-8 της Ντουναϊσβάρος στην Ουγγαρία στον πρώτο τελικό του LEN Trophy, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα.
Ο Εθνικός επικράτησε με 12-8 της Ντουναϊσβάρος στην Ουγγαρία στον πρώτο τελικό του LEN Trophy, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα.
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το ελληνικό πόλο συνεχίζει στο μονοπάτι των επιτυχιών! Ο Εθνικός επικράτησε με 12-8 της Ντουναϊσβάρος στην Ουγγαρία στον πρώτο τελικό του LEN Trophy, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

H ομάδα του Πειραιά ήταν εξαιρετική στην επιστροφή της μετά από 12 χρόνια σε ευρωπαϊκό τελικό. Προηγήθηκε 4-2 στο δεύτερο οκτάλεπτο, η γηπεδούχος ισοφάρισε, με το ημίχρονο να κλείνει στο 5-6.

Και στην επανάληψη μπήκε περισσότερο αποφασισμένη, και διεύρυνε τη διαφορά στο 9-5. Στο τέταρτο οκτάλεπτο προηγήθηκε και με πέντε γκολ διαφορά (11-6) για να ολοκληρώσει με ένα θρίαμβο.

Πρώτη σκόρερ με τρία τέρματα αναδείχθηκε η Άλκηστη Μπενέκου.

Ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30/3 στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 3-4, 1-3, 2-3

ΝΤΟΥΝΑΪΒΑΡΟΣ (Ατίλα Μίχοκ): Μάτσκο, Ζίλαγκι 1, Σαϊμπέν, Γκαρισάτι 2, Χόρβατ 2, Μαγιού 1, Σάμπο, Γκάρντα 2, Μούσκι, Σομογκιβάρι, Παλ, Ζέλακ, Μπούις.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Αντιγόνη Ρουμπέση): Σωτηρέλη, Ιωάννου 1, Ιωάννα Χαραλαμπίδη 2, Ελληνιάδη, Κοντονή 2, Πάρκες 1, Χατζηκυριακάκη 1, Άλκηστη Μπενέκου 3, Ρακιντζή, Στεφανία Χαραλαμπίδη 2, Ιόλη Μπενέκου, Μπάκοτς, Τζόνσον.

 

Exit mobile version