Μετά τον Σολανάκη ο Απόλλων Σμύρνης «έδεσε» και τους Αλαμάνο - Γαρδίκα, καθώς ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων των δύο παικτών.

Μετά τον Σολανάκη ο Απόλλων Σμύρνης «έδεσε» και τους Αλαμάνο - Γαρδίκα.

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τη στελέχωση του ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο πόλο, προχωρώντας αρχικά με ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν.

Έτσι ΓΣ Απόλλων Σμύρνης έκανε γνωστό ότι επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Αλέξανδρο Αλαμάνο και Νίκο Γαρδίκα για έναν ακόμη χρόνο. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος που κλήθηκε και ανανέωσε το συμβόλαιό του ήταν ο Μανώλης Σολανάκης.

Πλέον η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει «δέσει» τρεις παίκτες που λογίζονταν ως βασικοί τη σεζόν που τελείωσε τελώντας καταλυτικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο 22χρονος Αλέξανδρος Αλαμάνος θα μπει αισίως στην 5η του χρονιά ως παίκτης του Απόλλωνα και την προηγούμενη σεζόν ξεχώρισε ως ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών του πρωταθλήματος! Η προσφορά του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με την Εθνική Εφήβων το 2018 στο Σομπατέλι ήταν αναμφίβολα σπουδαία και φέτος, καθώς ο ύψους 1.97 μ. αμυντικός συνέδραμε καταλυτικά όχι μόνο στην άμυνα αλλά και στο σκοράρισμα σημειώνοντας, μάλιστα, 32 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο 24χρονος περιφερειακός Νίκος Γαρδίκας αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Νις και δικαίωσε στον απόλυτο βαθμό την επιλογή του Νίκου Δεληγιάννη! Βασικός σε όλη τη διάρκεια της σεζόν πέτυχε 42 γκολ, μοίραζε συνεχώς ασίστ, ήταν πάντοτε «παρών» στην άμυνα και πραγματοποίησε, συνολικά, κι εκείνος εξαιρετική χρονιά αγωνιζόμενος κυρίως στη δεξιά πλευρά!

Όπως και ο Αλαμάνος, «κουβαλά» κι αυτός έναν Παγκόσμιο τίτλο, όταν ως παίκτης της Εθνικής Νέων Ανδρών πανηγύριζε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου το 2017.