Η Εθνική πόλο γυναικών ηττήθηκε με 12-9 από την Ισπανία και κατάλαβε την 6η θέση στο Fina Women’s World League Super final, που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Την 6η θέση κατέλαβε τελικά η Εθνική μας ομάδα πόλο των Γυναικών στο 17ο World League Super Final, που ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο (19/6) στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε πολύ καλή εικόνα σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του τελευταίου της αγώνα κατάταξης, για τις θέσεις 5η-6η, απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανίας, που δεν είχε καμία σχέση με την πρώτη κόντρα τους στο τουρνουά, στη φάση των ομίλων.

Η ελληνική ομάδα κόντραρε γερά τη σπουδαία αντίπαλό της, αλλά στα τελευταία λεπτά του αγώνα λύγισε και ηττήθηκε τελικά με 12-9, με τις Ίβηρες να παίρνουν την 5η θέση της παρηγοριάς.

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-2, 4-4, 1-4.

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Σταματοπούλου, Τσουκαλά 1, Τριχά, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ., Ξενάκη 3, Νίνου 1, Πάτρα, Σιούτη, Πλευρίτου Β., Πλευρίτου Ελ. 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σωτηρέλη.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Μιγκέλ Όκα): Εστερ, Μπαχ, Εσπάρ Α. 2, Ορτίθ, Ταραγκό, Ρουίθ 1, Εσπάρ Κλ. 1, Πένια, Φόρτσα 3, Αθνάρ, Γκαρθία 4, Λέιτον 1, Σάντσεζ.