Στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας, την Τρίτη (30/6), ο ΑΝΟ Γλυφάδας και ο Νηρέας Χαλανδρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 9-9, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην Α’ Γυναικών, σε έναν συναρπαστικό αγώνα. Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκε με 2-0, ενώ απέκτησε διαφορά 4 τερμάτων (7-3). Τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη, όμως, στο δεύτερο...

Στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας, την Τρίτη (30/6), ο ΑΝΟ Γλυφάδας και ο Νηρέας Χαλανδρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 9-9, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην Α’ Γυναικών, σε έναν συναρπαστικό αγώνα.

Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκε με 2-0, ενώ απέκτησε διαφορά 4 τερμάτων (7-3). Τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο αρχικά μείωσαν σε 7-6, στη συνέχεια προηγήθηκαν σε 9-8, όμως ο ΑΝΟ Γλυφάδας ισοφάρισε, 0.30 πριν τη λήξη του αγώνα.

Με την ισοπαλία αυτή, ο Νηρέας Χαλανδρίου έφτασε τους 4 βαθμούς, ενώ ακολουθει η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα με 3 βαθμούς.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 9-9

Τα οκτάλεπτα: 2-0 , 5-3 , 0-3 , 2-3

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου 3, Ορφανιώτη, Γιαμπασάκη, Μαμόγλου 2, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου 2, Κοκκινάκη, Μαστρόκαλου, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 2, Θωμοπούλου, Τακίρι, Καρύτσα

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Κοβάτσεβιτς Ε., Μαυρωτά 1, Μαντουδιώτη, Τριχά, Πάτερου, Τορνάρου 4, Μπόβαλη 1, Αγγελίδη 2, Παπαναστασίου, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κοτσάφτη, Ρουσάκη, Κοβάτσεβιτς Σ.