ΠΟΛΟ

Γλυφάδα – Ολυμπιακός 4-17: Έφυγε για τελικό

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Γλυφάδα 17-4 και πέρασε στους τελικούς του πρωταθλήματος πόλο της Α1 γυναικών

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός έκανε έναν υγιεινό περίπατο στα νότια προάστια, νίκησε τη Γλυφάδα με 17-4 και εξασφάλισε με άνεση την παρουσία της στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Οι πρωταθλήτριες έκαναν το 2-0 στη σειρά και για 11η διαδοχική χρονιά θα έχει αντίπαλο για τον τίτλο τη Βουλιαγμένη.

Οι μονομαχίες τους για τον τίτλο άρχισαν την περίοδο 2008-09 και ο Ολυμπιακός μετρά επτά κατακτήσεις και η Βουλιαγμένη τρεις.

Η σειρά των τελικών αρχίζει από το Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά την Τρίτη (7/5) και η πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί στις τρεις νίκες.

Από την πλευρά της η Γλυφάδα θα διεκδικήσει την 3η θέση από τον Εθνικό, σε μια σειρά που θα κριθεί στις δύο νίκες.

Στο σημερινό παιχνίδι η Γλυφάδα άντεξε για ένα οκτάλεπτο (3-3), από εκεί και πέρα οι παίκτριες του Ολυμπιακού επέβαλαν τον ρυθμό τους, με επιμέρους σκορ 7-0 στο δεύτερο οκτάλεπτο, προηγήθηκε 10-3, τελειώνοντας τον αγώνα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 0-7, 1-5, 0-2

ΓΛΥΦΑΔΑ (Σαλάχας): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 1, Κολιτσοπούλου, Λούδη, Μαμόγλου, Κόλλια 1, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη 1, Κοντονή, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Γροζοπούλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 4, Μ. Πλευρίτου 2, Γκόφερς 1, Β. Πλευρίτου 3, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα, Παπαναστασίου, Κανετίδου 1.

 

Exit mobile version