Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος αποφάσισε στα 37 του να κλείσει τη λαμπρή του καριέρα στο πόλο. Ο αγώνας του Παλαιού Φαλήρου με τον ΟΦΗ, για τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος ήταν ο τελευταίος που έπαιξε. Ο περιφερειακός με το… σουτ ακριβείας επέστρεψε στην πρώτη του ομάδα, για να ολοκληρώσει σε αυτή τη διαδρομή του στην υδατοσφαίριση....

Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος αποφάσισε στα 37 του να κλείσει τη λαμπρή του καριέρα στο πόλο. Ο αγώνας του Παλαιού Φαλήρου με τον ΟΦΗ, για τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος ήταν ο τελευταίος που έπαιξε.

Ο περιφερειακός με το… σουτ ακριβείας επέστρεψε στην πρώτη του ομάδα, για να ολοκληρώσει σε αυτή τη διαδρομή του στην υδατοσφαίριση. Ο ίδιος θεώρησε απίθανο μετάσχει στο επόμενο -άνευ σημασίας- παιχνίδι κατάταξης.

Ο Θεοδωρόπουλος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα το 2001 και ήταν στέλεχός της το 2005, όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στην Κροατία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ.

Αγωνίστηκε επίσης οκτώ χρόνια στον Ολυμπιακό, ως βασικός του παίκτης, έπαιξε στη Χίο και στον Παναθηναϊκό. Από τη «γαλανόλευκη» είχε σταματήσει το 2012.

Το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στο άθλημα, αλλά και στο Παλαιό Φάληρο.