Μανωλιουδάκη

Η αρχηγός του Ολυμπιακού αποσύρεται στο τέλος της σεζόν

Η πίκρα της ήττας στον τελικό της Euroleague ήταν μεγάλη για τον Ολυμπιακό, αλλά έγινε μεγαλύτερη με την ανακοίνωση της Φιλιώς Μανωλιουδάκη…

Η αρχηγός της ομάδας, μετά το τέλος του αγώνα, ανακοίνωσε πως αυτή ήταν η τελευταία παρουσία της σε Ευρωπαϊκό ματς, καθώς στο τέλος της σεζόν αποσύρεται από τις πισίνες.

Επί 12 χρόνια αγωνίζεται με τις «ερυθρόλευκες», αλλά θα σταματήσει και μάλιστα ξεκινά να ασχολείται με τα κοινά, αφού είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», στις δημοτικές εκλογές.

«Ήρθαμε εδώ με ένα όνειρο. Ήμασταν πολύ κοντά. Παίξαμε πολύ καλά για τρία οκτάλεπτα, αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός. Σίγουρα για εμένα θα ήταν λίγο πιο ιδιαίτερο μιας και ήταν το τελευταίο μου Final-4. Αυτό όμως δεν έχει σημασία, οι αναμνήσεις μένουν», είπε αρχικά η Μανωλιουδάκη και πρόσθεσε:

«Μέσα από τις ήττες βγαίνουμε πιο δυνατοί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ευχαριστούμε τους Προέδρους μας, Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη που είναι πάντα στο πλευρό μας. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε στην ελίτ της Ευρώπης, τόσα χρόνια, χάρη στην διοικητική και οικονομική σταθερότητα που μας προσφέρουν, παρέχοντας μας ότι χρειαστούμε».

Η Μανωλιουδάκη στην καριέρα της, έχει φτάσει στην κατάκτηση 7 πρωταθλημάτων, ενός κυπέλλου, μίας Ευρωλίγκας, ενός σούπερ καπ Ευρώπης και ενός Λεν Τρόφι. Με την Εθνική ομάδα αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια και δύο φορές «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης.