ΠΟΛΟ

Μορφέσης: Διορθώσαμε τα προβλήματα και πήραμε τη νίκη»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο, Γιώργος Μορφέσης, ήταν πολύ χαρούμενος με το πρώτο μετάλλιο από το 2012!
Μορφέσης: Διορθώσαμε τα προβλήματα και πήραμε τη νίκη»

Πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη της Ελλάδας, που έφερε και το πρώτο μετάλλιο της γυναικείας ομάδας πόλο από το 2012 ήταν ο προπονητής της Εθνικής, Γιώργος Μορφέσης. Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είδε τα κορίτσια του να νικούν με 9-8 τη Ρωσία στον τελικό του Europa Cup και μίλησε για τη σημασία του επάθλου:

«Αυτό είναι το πρώτο μας μετάλλιο από το 2012 και γι αυτό προφανώς είμαι χαρούμενος. Σήμερα είχαμε κάποια προβλήματα στο πρώτο μισό στον παίκτη παραπάνω, αλλά καταφέραμε και διορθώσαμε τα περισσότερα και πήραμε τον έλεγχο την τρίτη περίοδο.

Παρότι προηγηθήκαμε με τρία γκολ στην τελευταία περίοδο είπα στα κορίτσια να παίξουν χωρίς να σπαταλήσουν το χρόνο κόντρα σε μία ομάδα όπως η Ρωσία, των οποίων οι επιθέσεις είναι τόσο επικίνδυνες».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μορφέσης: Διορθώσαμε τα προβλήματα και πήραμε τη νίκη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.