ΠΟΛΟ

Ο Πανιώνιος «άρπαξε» τη νίκη από τον ΠΑΟΚ!

Συναρπαστική εξέλιξη και φινάλε είχε ο αγώνας στο Ποσαιδώνιο κολυμβητήριο, καθώς ο Πανιώνιος νίκησε τον ΠΑΟΚ με 8-7 για την Α1 πόλο Ανδρών.

Ο Πανιώνιος «άρπαξε» τη νίκη από τον ΠΑΟΚ!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε ένα παιχνίδια με εξέλιξη… θρίλερ στο Ποσαιδώνιο  (για την 11η αγωνιστική της Α1 πόλο των Ανδρών), ο Πανιώνιος επικράτησε στο φινάλε του ΠΑΟΚ με 8-7!

Έτσι ο οι «κυανέρυθροι» έκανε άλμα στη βαθμολογία, ενώ ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε για μια ακόμα φορά απανωτή στην έδρα του, έμεινε στα χαμηλά και τους 9 β.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 3-1, αλλά ο Πανιώνιος πέρασε μπροστά στη συνέχεια με ένα και δύο γκολ μέχρι το 7-6. Ο Παπάκος στα 21” σκόραρε στον παίκτη παραπάνω και ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ (7-7).

Ο Πανιώνιος είχε τάιμ άουτ, το πήρε, όχι όμως και κάποιον στον πάγκο, καθώς είχε αποβληθεί ο προπονητής του Κώστας Δήμου με κόκκινη κάρτα, αλλά παρ’ όλα αυτά σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε άψογα η τελευταία επίθεση με τον Σπούνερ να σκοράρει από το φουνταριστό και να χαρίζει σπουδαίο διπλό στην ομάδα του, 9 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  7-8

Οκτάλεπτα: 3-1, 0-3, 1-2, 3-2.

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας 1, Λέκιτς, Προσσινικλής Ν., Νικολαΐδης, Κεχαλάρης, Καλαϊτζής, Παυλίδης, Παπάκος 3, Προσσινικλής Π., Μπλάζεβιτς 2, Βοζίκης, Σαλαμανης, Σγουρίδης, Μουρατίδης 1.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Καζάζης 2, Γεωργακόπουλος, Σπούνερ 3, Δημακόπουλος, Καρακάσης 1, Γιαννόπουλος, Παττακός, Αλεξίου, Γαβαλάς, Βέκκος 1, Δήμου Δ. 1, Σταθάς, Δούκας, Μπουζαλάς.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version