ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός: Πλήγμα με την Διαμαντοπούλου

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου χειρουργήθηκε στον ώμο και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός και η εθνική ομάδα πόλο γυναικών θα υποχρεωθούν να πορευτούν για τη συνέχεια της σεζόν χωρίς την Χρυσή Διαμαντοπούλου, που υποχρεώθηκε να προβεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο.

Η 24άχρονη διεθνής τερματοφύλακας το προηγούμενο διάστημα προσπάθησε με θεραπευτική αγωγή να ξεπεράσει το πρόβλημα, όμως οι ενοχλήσεις δεν υποχωρούσαν κι έτσι η λύση της χειρουργικής επέμβασης δεν μπορούσε να αποφευχθεί.

Η παίκτρια χειρουργήθηκε και ο χρόνος αποκατάστασης αναμένεται μεγάλος, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να απουσιάσει ακόμα και από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ιουλίου, στην Γκουάνγκτζου της Νότιας Κορέας,

Και ο Ολυμπιακός χάνει τη βασική του τερματοφύλακα για το υπόλοιπο της σεζόν και στην προσπάθειά του τόσο στο Final 4 της Euroleague, όσο και στο πρωτάθλημα.

Μετά αυτή την εξέλιξη η Ιωάννα Σταματοπούλου, που ήδη έχει πάρει θέση βασικής, θα υπερασπιστεί τόσο την εστία της πειραϊκής ομάδας, όσο και της Εθνικής.

Μάλιστα, αύριο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αύριο (29/3, 16:30) αντιμετωπίζει την Ουγγαρία στον πρώτο της αγώνα στην τελική φάση του Europa Cup στο Τορίνο.

Στην αποστολή της εθνικής ομάδας μετέχουν οι εξής 13 πολίστριες: Ιωάννα Σταματοπούλου, Μαρίνα Κοτσιώνη (τερματοφύλακες), Ειρήνη Νίνου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Άλκηστη Μπενέκου, Ελένη Ξενάκη, Χριστίνα Τσουκαλά, Ελευθερία Πλευρίτου.

Exit mobile version