ΠΟΛΟ

Παπανικολάου: «Ζούμε ένα όνειρο»

Ο MVP του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο εφήβων, μίλησε για τον ελληνικό θρίαμβο

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της εθνικής ομάδας, ήταν ο Νίκος Παπανικολάου. Ο αρχηγός της εθνικής αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης και ήταν αυτός που πήρε την κούπα στα χέρια του.

Ο Έλληνας φουνταριστός, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής ομοσπονδίας, αναφέροντας αρχικά:

«Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Δεν μπορώ να το περιγράψω εγώ και οι συμπαίκτες μου. Είχαμε βάλει στόχο αρχικά να μπούμε απευθείας στην 8άδα. Μετά πήραμε ώθηση, πιστέψαμε στις δυνατότητες της ομάδας, είπαμε ότι μπορούμε να πάμε ακόμα ψηλότερα και καταλήξαμε να πάρουμε το χρυσό. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει απολύτως ακόμα. Είμαστε σε ένα όνειρο. Όσο περνάει η ώρα το πιστεύουμε ότι είναι πραγματικότητα και μας διακατέχει ένα περίεργο, όμορφο συναίσθημα».

Ο Παπανικολάου αν και είναι ένα νέο παιδί, έχει στο μυαλό του την εικόνα του ελληνικού πόλο, το οποίο διαχρονικά συγκαταλέγεται στα κορυφαία του κόσμου.

«Όσον αφορά στη διαχρονικότητα που έχει αυτό το άθλημα, όλοι μας χαιρόμαστε που είμαστε κομμάτι αυτών των επιτυχιών της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί και ελπίζουμε να συνεχίσει να το κάνει σε όλες τις ηλικίες. Ανδρών και Γυναικών. Δείξαμε ότι αυτή η γενιά έχει πολύ ταλέντο και πίστη σε αυτό που κάνει. Και σε λίγα χρόνια, με την κατάλληλη δουλειά και τη σκληρή προπόνηση, κάποια παιδιά θα στελεχώσουν την Εθνική Ανδρών και γιατί όχι να κάνουν ανάλογα πράγματα και με αυτήν», σχολίασε και συμπλήρωσε:

«Είμαστε περήφανοι που αυτή η επιτυχία κατάφερε να δώσει λίγη χαρά στους Έλληνες, σε μια περίοδο που δεν έχουν συμβεί και τα καλύτερα. Έχουμε όλοι την ανάγκη, μέσα από τον αθλητισμό, να ξεχαστούμε, να δούμε την Ελλάδα στα ψηλά».

Τα «χρυσά» παιδιά ενός υδάτινου Θεού

Παγκόσμιοι πρωταθλητές οι έφηβοι!

Exit mobile version