ΠΟΛΟ

Πόλο: Αναβάλλονται και οι αγώνες του Σαββάτου σε Α1 Ανδρών και Α’ Γυναικών

Νέα αναβολή στο πρωτάθλημα της Α1 Πόλο ανδρών και Α’ γυναικών, έπειτα την σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΕ.  Αναβάλλονται, όπως έγινε και με την έκτη αγωνιστική, τα πρωταθλήματα Πόλο σε άνδρες και γυναίκες, λόγω κορονοϊόυ. «Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΕ, που εγκρίθηκε από το ΔΣ της Ομοσπονδίας, αναβάλλεται και η διεξαγωγή...
Πόλο: Αναβάλλονται και οι αγώνες του Σαββάτου σε Α1 Ανδρών και Α’ Γυναικών

Νέα αναβολή στο πρωτάθλημα της Α1 Πόλο ανδρών και Α’ γυναικών, έπειτα την σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΕ. 

Αναβάλλονται, όπως έγινε και με την έκτη αγωνιστική, τα πρωταθλήματα Πόλο σε άνδρες και γυναίκες, λόγω κορονοϊόυ.

«Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΕ, που εγκρίθηκε από το ΔΣ της Ομοσπονδίας, αναβάλλεται και η διεξαγωγή της προγραμματισμένης για το προσεχές Σάββατο (7/11) 7ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών και Α’ Γυναικών, όπως έγινε και με την 6η.

Η ΚΟΕ λαμβάνει τη συγκεκριμένη απόφαση τηρώντας τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από την Πολιτεία για την καταπολέμηση του covid-19 και τα οποία διευκρινίστηκαν στις Αθλητικές Ομοσπονδίες από τη ΓΓΑ, εν αναμονή, φυσικά και της απάντησης του Υφυπουργού Αθλητισμού στην επιστολή που του αποστείλαμε το πρωί της Τετάρτης (4/11) με τα αιτήματα των σωματείων και των φορέων των αθλημάτων της πισίνας.

Η ΚΟΕ επιφυλάσσεται για απόφαση αναβολής και άλλων δραστηριοτήτων των αθλημάτων της μέχρι της απάντησης στη συγκεκριμένη επιστολή», αναφέρει στην σχετική της ανακοίνωση η ΚΟΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο Α1 Ανδρών: Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.