ΠΟΛΟ

Σταματάει το πόλο η Κούβδου!

Η τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης αφήνει τις πισίνες στα 29 της χρόνια
Σταματάει το πόλο η Κούβδου!

Μετά την εθνική ομάδα, η Έλενα Κούβδου ανακοίνωσε πως αφήνει και την Βουλιαγμένη, εγκαταλείποντας την ενεργό δράση. Αν και είναι ακόμη στα 29 της χρόνια, η Κούβδου αποφάσισε να ασχοληθεί με άλλες δραστηριότητες, έχοντας κατακτήσει τα πάντα τόσο με την Βουλιαγμένη (πρωταθλήματα, κύπελλα) όσο και με την εθνική ομάδα.

Η απόφασή της ήταν ειλημμένη εδώ και καιρό προφανώς, γι’ αυτό και η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου προχώρησε στην μεταγραφή της Αμερικανίδας Τζόνσον.

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ήταν και είναι η δεύτερη οικογένεια μου, εκεί εξελίχτηκα σαν αθλήτρια αλλά και σαν άνθρωπος. Είχα την τύχη να έχω μπροστά μου αθλήτριες πρότυπα που ήτανε για εμένα η μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη στο να ακολουθήσω τα βήματα τους. Χαίρομαι που η ομάδα που ξεκίνησα και με ανέδειξε είναι και η ομάδα που κλείνω την καριέρα μου σαν αθλήτρια έχοντας μόνο αγάπη και όμορφες αναμνήσεις  για ένα υγιές σωματείο πρότυπο για τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα μου και να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΝΟΒ που χωρίς αυτούς η ομάδα δεν θα είχε την ποιότητα και την διάρκεια που έχει , τις συμπαίχτριες μου όλα αυτά τα χρόνια που η κάθε μια έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές που συνεργάστηκα που εκτός από εξαιρετικοί επαγγελματίες είναι και υπέροχοι άνθρωποι, στην Τζίνα Ρούπακα που ήταν ο άνθρωπος που με έκανε τερματοφύλακα, στην Αλεξία Καμμένου που είχα την τύχη να συνεργαστώ το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας μου, τον Κώστα Δήμου και στην Κική Λιόση», είπε στην δήλωσή της η Κούβδου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σταματάει το πόλο η Κούβδου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.