ΠΟΛΟ

Συνέβη κι αυτό στην Ελλάδα: Η Εθνική πόλο ζήτησε «συγγνώμη» που δεν κατέκτησε το χρυσό…

Είναι σπάνιο φαινόμενο να κατακτούν Ελληνες αθλητές μετάλλιο και έπειτα να ζητούν «συγγνώμη» από τους συμπατριώτες τους. Το έκαναν και αυτό τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας πόλο. Γιατί; Επειδή έχασαν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Ολλανδία και κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο.

Συντάκτης: Μαρία Καούκη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Είναι σπάνιο φαινόμενο να κατακτούν Ελληνες αθλητές μετάλλιο και έπειτα να ζητούν «συγγνώμη» από τους συμπατριώτες τους. Το έκαναν και αυτό τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας πόλο. Γιατί; Επειδή έχασαν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Ολλανδία και κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο. Ζήτησαν συγγνώμη γι’ αυτό! Συναισθηματικές ως το μεδούλι. 

Αντι να ζητήσουμε συγγνώμη εμείς από αυτές που έχουν φύγει από μεγάλες διοργανώσεις με 10 μετάλλια και ελάχιστοι γνωρίζουμε τα όνοματά τους, απολογήθηκαν εκείνες.

«Δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τον τελικό μας στόχο!! Δεύτερες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών!! Δυστυχώς σήμερα δεν ήταν η μέρα μας, δεν παίξαμε όπως μπορούμε !! Ελπίζουμε να χαρίσαμε κάποια χαμόγελα και ελπίδες στους συνανθρώπους μας ,πίσω στην Ελλάδα ,που πλήττονται από απώλειες και στεναχώρια . Τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν αν βοηθάμε όλοι μαζί ,όπως και κάνουμε τις τελευταίες μέρες !! Όμως να θυμάστε το ατσάλι όσο το χτυπάς γίνεται πιο δυνατό !!! Αυτή η ομάδα έχει μέλλον και θα προσπαθούμε να το δείχνουμε συνεχώς !! Αυτή η χώρα και αυτός ο λαός έχουν μάθει να αναγεννιούνται μέσα από τις στάχτες τους…

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!
27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018″

Αυτά τα λόγια ανήκουν στην Ελευθερία Πλευρίτου και τα έγραψε σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Το Sportime.gr τη ρώτησε: «Ζητάτε “συγγνώμη” επειδή κατακτήσατε μετάλλιο;». Κατανοεί ότι είναι σημαντικό να κρεμάς στο στήθος σου ένα μετάλλιο. Ομως, δεν την ικανοποιεί το αργυρό και αυτό είναι δείγμα μεγάλης αθλήτριας: «Είμαστε υπερήφανες αλλά όταν ξέρεις ότι με μια καλή εμφάνιση μπορούσες να πάρεις το χρυσό, αυτό σε ισοπεδώνει. Δυστυχώς, δεν παίξαμε καλά και μας κόστισε. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη».

Ασημάκη: «Θέλαμε πολύ αυτό το χρυσό για την Ελλάδα μας»

Mορφέσης: «Απλά, θέλαμε να δώσουμε ένα μικρό χαμόγελο στους Έλληνες»

 

 

 

 

 

Exit mobile version