ΠΟΛΟ

Θανάσης Ζαννιάς: «Το γυναικείο πόλο στην κορυφή της Ευρώπης!»

Η ανάρτηση του Γραμματέα του Τομέα Αθλητισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής, Θανάση Ζαννιά, για τις επιτυχίες των ομάδων πόλο γυναικών του Ολυμπιακού και του Εθνικού.
Θανάσης Ζαννιάς: Η ανάρτηση του Γραμματέα του Τομέα Αθλητισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής, για τις επιτυχίες του γυναικείου πόλο.

Ακόμη δύο σπουδαίες επιτυχίες σημείωσε το γυναικείο πόλο για την Ελλάδα, καθώς, πρώτα ο Εθνικός επικράτησε με 14-9 της Ντουναϊσβάρος και κατέκτησε για δεύτερο φορά στην ιστορία του το Len Trophy. Για να ακολουθήσει την Κυριακή ο Ολυμπιακός που με το 11-7 επί της Σαμπαντέλ, πανηγυρίζοντας την 3η EuroLeague στη δική του ιστορία.

Έτσι ο Θανάσης Ζαννιάς, Γραμματέας του Τομέα Αθλητισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κινήματος Αλλαγής, μοίρασε συγχαρητήρια στις δύο ελληνικές ομάδες που έκαναν περήφανη τη χώρα και το άθλημα.

Παρακάτω η σχετική ανάρτησή του στα social media

«ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!»

«Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. νίκησε με 11-7 την Ισπανική Sabadell και κατέκτησε τη Euroleague για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη συνολικά στην ιστορία της.

Η ομάδα πόλο γυναικών του Εθνικού Πειραιά επικράτησε με 14-9 επί της Ουγγρικής Dunaujvaros κατακτώντας το δεύτερο LEN Trophy στην ιστορία της.

Θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες πόλο γυναικών του Ολυμπιακού και του Εθνικού!»

Το ποστ που έκανε ο Θανάσης Ζαννιάς στο Facebook

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ