ΣΠΟΡ

Στίβος: Η αποστολή για την Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα της Κίνας

Δείτε ποια είναι η αποστολή για την Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα
Στίβος: Η αποστολή για την Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα της Κίνας

Στίβος: Δύο αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα (28/7-8/8) που θα γίνει στην πόλη Τσενγκού στην Κίνα.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που αναβλήθηκε δύο φορές τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19, η οποία έπληξε τον πλανήτη.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τη Μαρία Κάσσου (5.000 μ.) και την Αρετή Φιλιππίδου (δισκοβολία) στις γυναίκες και τους Χρήστο Ρούμτσιο (110 μ. εμπ.) και Ορέστη Ντουσάκη (σφυροβολία) στους Άνδρες.

Η αποστολή αναχωρεί για την Κίνα στις 26 Ιουλίου.

Πηγή photo: ΣΕΓΑΣ

Πηγή: stivostime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στίβος: Η αποστολή για την Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα της Κίνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.