ΣΤΙΒΟΣ

1 χρόνος χωρίς τον Βασίλη Σεβαστή

Tο Σάββατο (26/3) το ετήσιο μνημόσυνο για τον Βασίλη Σεβαστή.
1 χρόνος χωρίς τον Βασίλη Σεβαστή

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την ημέρα που ο Βασίλης Σεβαστής έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο έργο στον χώρο του στίβου.

Με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε πως το ερχόμενο Σάββατο (26/3) θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για την μνήμη του Βασίλη Σεβαστή που πλέον βλέπει με ικανοποίηση από ψηλά την ομοφωνία στον ΣΕΓΑΣ, καθώς διαπιστώνει πως τα παιδιά του είναι ενωμένα.

Ο ελληνικός στίβος είναι φτωχότερος μετά την απώλεια του Βασίλη Σεβαστή που όμως κανείς δεν ξεχνάει και τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα μπορούν να τον κάνουν να χαμογελάει έστω και από εκεί ψηλά.

Ο ΣΕΓΑΣ μπαίνει με φόρα στη νέα εποχή και υλοποιεί το όραμα του Βασίλη Σεβαστη που γίνεται πραγματικότητα έναν χρόνο μετά τον θάνατο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το ετήσιο μνημόσυνο του Βασίλη Σεβαστή όπως δημοσιεύθηκε στην σελίδα του ΣΕΓΑΣ:

Με την συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του Βασίλη Σεβαστή, η οικογένεια ανακοινώνει ότι το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 18.00, στο ξενοδοχείο ATHENS MARRIOTT στην αίθουσα Aegean Sea Ballroom, θα γίνει το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του συζύγου – πατέρα- παππού και αθλητή του στίβου, Βασίλη Σεβαστή.

Παρακαλούνται όλοι όσοι θα παρευρεθούν να τηρήσουν πρωτόκολλα ασφαλείας και κατά την είσοδό τους στον χώρο να επιδείξουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολισμού, νόσησης. Απαραίτητη θα είναι και η χρήση μάσκας.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.