ΣΤΙΒΟΣ

38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Χρυσό η Αναστασίου στα 200 μ. με 23.75 – Ακυρώθηκε η Εμμανουηλίδου

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) αν και τερμάτισε πίσω από την Φωτοπούλου, ωστόσο στη συνέχεια ακυρώθηκε καθώς πάτησε την εσωτερική γραμμή.
38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Χρυσό η Αναστασίου στα 200 μ. με 23.75 – Ακυρώθηκε η Εμμανουηλίδου

38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Η Ολίβια Φωτοπούλου (Κύπρος) τερμάτισε πρώτη στα 200 μ. των γυναικών με 22.23, ωστόσο πανελληνιονίκης αναδείχθηkε για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Άρτεμις Αναστασίου (ΠΑΟ) με 23.75 επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.

Η συνέχεια στο stivostime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Χρυσό η Αναστασίου στα 200 μ. με 23.75 – Ακυρώθηκε η Εμμανουηλίδου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.