ΣΤΙΒΟΣ

38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα ο Οδυσσέας Μουζενίδης με 19.48 μ.

Ο Κώστας Γεννίκης (ΟΦΚΑ Σέρρες) ήταν δεύτερος με 17.02 μ. και ο 18χρονος Δημήτρης Αντωνάτος (ΓΕ Κεφαλληνίας) τρίτος με 16.45 μ. .
38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα ο Οδυσσέας Μουζενίδης με 19.48 μ.

38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Με 19.48 μ. στην τρίτη βολή ο Οδυσσέας Μουζενίδης (ΑΣ Κένταυρος) πήρε το χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα.

Η συνέχεια στο stivostime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα ο Οδυσσέας Μουζενίδης με 19.48 μ.», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.