ΣΤΙΒΟΣ

38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Νίκη στα 1.500 μέτρα για την Μελίσσα Χελένα Αναστασάκης με 4.23.77

4.23.79 η Κοραΐνη Ανθή Κυριακοπούλου.
38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Νίκη στα 1.500 μέτρα για την Μελίσσα Χελένα Αναστασάκης με 4.23.77

38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Συναρπαστική κούρσα στα 1.500 μέτρα, με την Μελίσσα Χελένα Αναστασάκης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) να τερματίζει σε 4.23.77, έναντι 4.23.79 της Κοραΐνης Ανθής Κυριακοπούλου (Παναθηναϊκός ΑΟ).

Πηγή stivostime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Νίκη στα 1.500 μέτρα για την Μελίσσα Χελένα Αναστασάκης με 4.23.77», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.